Østjobs
Klampenborg

Drachmann Arkitekter søger restaureringsarkitekt /bygningskonstruktør

Tilmeldingsfrist 24. februar 2020

Drachmann Arkitekter søger restaureringsarkitekt eller bygningskonstruktør med projekteringserfaring.

Ansøgningsfrist d. 24. februar.

 

Drachmann Arkitekter søger restaureringsarkitekt eller bygningskonstruktør til tegnestuen i Klampenborg. Vi søger en ny kollega med erfaring og speciale indenfor arbejdet med historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger.

 

Om dig

Du har minimum 5 års relevant erfaring med restaurering, herunder solid projekteringserfaring. Du er vant til at varetage kontakt med myndigheder, bygherrer og underrådgivere. Du arbejder målrettet og har passion for kulturarv og traditionelle byggeskikke og materialer. Du behersker AutoCad 2D, er velformuleret og har gerne en håndværksmæssig baggrund eller stor forståelse for håndværket.

 

Om tegnestuen

Tegnestuen beskæftiger sig med den byggede kulturarv i Danmark og Sverige. Tegnestuens kompetencer spænder vidt og vi arbejder alsidigt med speciale inden for restaurering, konservering, transformation og nybyggeri i historisk kontekst. Kendetegnende for alle opgaver er en forankring i det givne og en forståelse og respekt for det eksisterende. Tegnestuen værner om traditionelle byggeskikke og traditioner hvor der lægges fokus på håndværk og detaljering.

 

Tegnestuens adresse er

 

Stokkerup

Strandvejen 724

2930 Klampenborg

 

Stillingen er fuld tid, svarende til 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst/-kvalifikationer.

 

Ansøgningen sendes på mail til da@drark.dk og samtaler afholdes løbende. Såfremt der er nogle spørgsmål til jobbet eller tegnestuen kan der rettes henvendelse til Ole Drachmann på od@drark.dk