Medlemsrabat

WordPress – to go #4

Tid

12. december 2018 9:00 - 12:00
Tilføj til kalender2018-12-12 9:00:002018-12-12 12:00:00Europe/CopenhagenWordPress – to go #4Peter Bangs Vej 30, 2000 FrederiksbergFAOD + DAF

Sted

Akademikerhuset
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

300 kr

Arrangør

FAOD + DAF

Sådan kommer du i gang med at blogge og skabe struktur i dit indhold så det bliver set!
På denne workshop får du en introduktion til ”Årshjulet”, hvordan du finder inspiration til struktureret at skabe indhold med forskellige vinkler. Vi taler også om, hvordan du bedst spreder dit indhold, så det bliver læst af flest muligt – uden at du skal have et reklamebudget.

Hvem henvender workshoppen sig til
Workshoppen henvender sig til dig som har en fungerende WordPress hjemmeside og forstår at arbejde med tekst, lyd, billede og video (alt efter dit behov), men som måske savner inspiration til hvordan du bedst kan tilrettelægge dit arbejde med at producere indhold, og få inspiration til hvordan du bedst muligt spreder dit budskab.

Inden workshoppen
Workshoppen forudsætter at du har erfaring med WordPress og har kan arbejde med tekst og billede redigering til web.
Du har en fungerende hjemmeside og kan tilgå administrationsområdet.

Det får du ud af workshoppen
Efter workshoppen har du en plan for hvilket indhold, der er relevant for din hjemmeside, og hvornår du skal producere og publicere det. Du forstår hvordan indhold kan genbruges og sammensættes på nye måder, og du har en klar struktureret tilgang til dit indhold og arbejde med sider og indlæg, så du bedst muligt kan sprede dit indhold ud på andre platforme.

 

VARIGHED
3 timer fra kl 9:00-12:00 (du kan benytte lokalet frem til kl. 14:00 hvis du vil arbejde videre selv). Der vil være sandwiches, isvand og kaffe/te i lokalet.

MÅLGRUPPE
Workshoprækken henvender sig til designere, arkitekter og artister, der ønsker at få flere redskaber til at udvikle og vedligeholde egen hjemmeside.  Alle workshops kræver, at du er rutineret IT bruger, har egen bærbar computer og har læst workshoppens beskrivelse grundigt.

KURSUSBESKRIVELSE
Vi veksler dagen igennem mellem introduktion til WordPress elementer og fokuseret arbejde på eget website, og korte pauser hvor vi taler om fælles udfordringer og mulige løsninger. 

UNDERVISER
Kåre Mulvad Steffensen er digital konsulent hos bureauet Peytz &Co. Kåre har arbejdet med WordPress i lidt over 8 år. Han er uddannet programmør, men har siden 2006 arbejdet sig mere og mere over mod kundesiden, hvor han i dag ofte sidder med, når kunderne skal have digitaliseret fremtiden.
Kåre står bag dejliglama.dk, er aktiv i WordPress community’et og er ellers en flink og tålmodig fyr.
 
DELTAGERE
Max 8 deltagere pr. gang.

WORDPRESS – TO GO
Forbundet Arkitekter og Designere tilbyder i samarbejde med Dansk Artist Forbund en workshops-række, som dykker ned i de udfordringer og muligheder du møder i arbejdet med din WordPress-hjemmeside.
Du kan vælge en introducerende workshop eller du kan gå i dybden med fx brugen af billeder og videos på din hjemmeside. I alt fire workshops ruller hen over efterårets programflade. Pluk én eller flere eller tilmeld dig hele striben.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen