Gratis

Webinar: at arbejde hjemmefra

Tid

2. april 2020 10:00 - 11:00
Tilføj til kalender2020-04-02 10:00:002020-04-02 11:00:00Europe/CopenhagenWebinar: at arbejde hjemmefrase på hjemmesidenFAOD m.fl.

Sted

Webinar

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD m.fl.

Tilmeldingsfrist

31. marts

Webinar: Gode råd til dig der skal arbejde hjemmefra

Når du skal arbejde hjemmefra, er der risiko for, at tiden smuldrer. I dette webinar får du en række råd til, hvordan du får organiseret hverdagen, når du skal arbejde fra hjemmekontoret.

Corona tvinger i disse uger mange af os til at arbejde hjemmefra. Men hvordan gør man det egentlig bedst muligt? Og hvordan får man en hverdag til at fungere?
På webinaret kommer vi bl.a. ind på:

• Hvordan minimerer du overspringshandlinger?
• Prioritering kræver overblik – her kommer den visuelle ugeplan ind som værktøj!
• Indbakke-styret eller selvstyrer?
• Hvordan skaber du generelt en god arbejdsrytme – og hvordan får du den til at matche resten af familiens arbejdsrytme?

Vi kommer bl.a. ind på værktøjer som ”Slug frøen”, ”Pomodoro”, ”Grønne, gule og røde opgaver”, og du hører om, hvordan du i praksis gør brug af de tanker, der ligger bag.

Benyt lejligheden til at få indsigt i nogle nye værktøjer, som du kan bruge lige nu og her. Hvis de virker for dig, så fortsæt med de nye vaner, når du er tilbage på kontoret!

Oplægsholder
Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser. Kirsten er selvstændig konsulent og har arbejdet hjemmefra igennem mange år. Kirsten underviser i en bred vifte af kurser, har været medudvikler af 6 forskellige e-læningskurser til staten, gennemført adskillige webinarer og er forfatter/medforfatter til 10 bøger – heraf tre om personlig planlægning.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Forbundet Kultur og Information.

Målgruppe
Webinaret er åbent for alle medlemmer af FAOD (begrænset antal deltagere). Det er gratis at deltage.

Arrangør: Webinaret er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation) og FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere)

***

Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til det digitale møderum.

Du kan komme ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.

Hvad er et webinar?
Et webinar [i dette tilfælde] er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.
 

Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter webinaret er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig webinaret.