Gratis

Vinduets rolle

Tid

6. marts 2019 16:30 - 18:00
Tilføj til kalender2019-03-06 16:30:002019-03-06 18:00:00Europe/CopenhagenVinduets rolleMaskinvej 4, 2860 SøborgDAC m.fl.

Sted

VILLUM Window Collection
Maskinvej 4
2860 Søborg

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

DAC m.fl.

Vinduets rolle i arkitekturen
VILLUM Window Collection og Dansk Arkitektur Center sætter med en række arrangementer fokus på vinduets rolle i forhold til kunst, arkitektur, konstruktion og klima. Medlemmer af FAOD får gratis adgang.

Vi inviterer arkitekterne Arne Høi og Kjeld Vindum til en TALK om vinduets rolle i arkitekturen. Hvad er vinduets primære opgave, og hvilke ydelser forventer vi af vinduet? Hvordan oplever vi et vindue? Hvilken rolle spiller vinduet og lyset i vores kultur- og arkitekturhistorie? Og hvad sker der med vinduet i fremtiden?

Arne Høi er arkitekt og institutleder ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere kontorchef i Kulturstyrelsen med ansvar for bl.a. arkitektur og bygningsfredning.
Kjeld Vindum er arkitekt og lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole KADK. Han er tidligere redaktør af fagbladet Arkitekten og medforfatter af flere bøger, bl.a. ’Arne Jacobsen’ og ’Den nye bølge i dansk arkitektur’.

Efter arrangementet byder VILLUM Window Collection på en forfriskning og en snack.
Adgang til museets udstillinger er inkluderet i prisen.

Arrangementet produceres af VILLUM Window Collection i samarbejde med Dansk Arkitektur Center