Jobsøgende

Uopfordrede ansøgninger – online

Tid

30. september 2020 16:30 - 19:30
Tilføj til kalender2020-09-30 16:30:002020-09-30 19:30:00Europe/CopenhagenUopfordrede ansøgninger – onlinese på hjemmesidenFAOD

Sted

Online via zoom

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD

WORKSHOPPEN ER RYKKET ONLINE

Over 50% af alle stillinger, bliver ikke opslået. I arkitekt- og designbranchen, er tallet endnu større. Hvordan får du bragt dig selv i spil på dette usynlige jobmarked, og hvordan finder du de uopslået stillinger?
Har du forsøgt at sende uopfordret ansøgninger uden resultat, og trænger til en klar køreplan for at søge uopfordret? Eller synes du det er svært at ringe rundt til virksomheder? Så er workshoppen noget for dig.

Vi vil se på:
• Dit netværk – Hvem er det? Det nære og det fjerne. Hvordan kan du udvide det? Hvordan kan du bruge det professionelt?
• LinkedIN – hvordan kan dette professionelle netværk bruges i denne sammenhæng (Det er en fordel hvis du på forhånd har en profil på LinkedIN).
• Hvordan kontakter jeg en virksomhed uopfordret?
• Bearbejde evt. modstand mod at ringe rundt og ”sælge sig selv”.
• Salgstalen – Elevatortalen – Pitchen, kært barn har mange navne. Vi vil arbejde med hvordan du kort og præcist for fortalt din profil på en stærk og attraktiv måde.

Karriere workshopforløb – for designere og arkitekter
Står du et sted i din karriere hvor du skal søge nyt job, og måske ændre kurs, og har brug for viden og sparring, på hvordan du kommer videre, er dette workshopforløb noget for dig.
Forløbet er delt i 4 workshop, der tilsammen giver dig et stærkt fundament til at søge job som passer til din profil og dine karriereønsker. Du kan også deltage i de enkelte workshops, hvis der er områder, du ikke har behov for.

  1. Karrierekurs – 16/9- 2020
  2. Kompetenceafklaring – 23/9- 2020
  3. Uopfordrede ansøgninger – 30/9 – 2020
  4. Strategi for din jobsøgning – 07/10 – 2020

Hvem leder workshoppen?
Johanne Louise Rosenquist, “Rosenquist Coaching”, har eget coachingfirma, er uddannet arkitekt og har arbejdet på tegnestuer, som arkitekt og projektleder. Johanne er uddannet life og businesscoach, samt stresscoach. Johanne vil dele ud af hendes mange års erfaring med at få mennesker i arbejde, samt viden fra hendes netværk i design og arkitekt virksomheder i forhold til hvad det er, arbejdsgiver leder efter. Johanne vil dele sin viden om hvordan vi kan tilrettelægge vores dage, så vi undgår stress og samtidigt sikre fremdrift og gode resultater med det som vi invester vores tid i.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen