Medlemsrabat

Udbudsloven for ikke-jurister

Tid

25. november 2020 - 26. november 2020
Tilføj til kalender2020-11-252020-11-26Europe/CopenhagenUdbudsloven for ikke-juristerse på hjemmesidenNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

Medlemsrabat 15%

Arrangør

Nohrcon

Kursus om udbudsloven for ikke-jurister

På Nohrcons udbudskursus får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning fra bekendtgørelse til kontrakt. Trin-for-trin bliver du ført igennem de opgaver, der ligger i hver fase, og klædt på i forhold til de juridiske spilleregler jf. udbudsloven. Undervisningens struktur følger flowet i en udbudsforretning og er derfor logisk og let for dig at forholde dig til.

 

Gennem hele kurset om udbudsloven vil du få praktiske eksempler koblet til teorien, sådan at juraen bliver praksisnær, og du kommer tæt på hverdagens problemstillinger i forbindelse med offentlige udbud. Samtidig får du skærpet din opmærksomhed i forhold til, hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det!

 

 

I kursusmaterialet finder du blandt andet:

  • De relevante udbudsretlige regelsæt og kopi af udvalgt doms- og klagenævnspraksis
  • Flowdiagram og tidslinje vedrørende udbudsprocessen og kravene hertil
  • Eksempel på en udbudsbekendtgørelse og et sæt udbudsbetingelser

 

 

Hvem bør deltage på Nohrcons kursus i udbudsret?
Dette kursus om udbudsloven er for dig, for hvem det er forholdsvis nyt at arbejde med udbud og den nye udbudslov. Eller for dig som trænger til at få genopfrisket din viden om de nye udbudsregler. Kurset er både for ordregivere og for tilbudsgivere, som gerne vil forstå de udbudsretlige processer og tankerne bag udbudsmaterialet. Kurset går på tværs af brancher.

Har du allerede indgående kendskab til udbudsreglerne, henviser vi til vores halvårlige udbudskonference for specialister.

Se hele programmet til Nohrcons kursus om udbudsloven her!

 

Pris
Kurset koster 9.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her