Gratis

TRtirsdag: forandringer

Tid

26. marts 2019 16:30 - 18:30
Tilføj til kalender2019-03-26 16:30:002019-03-26 18:30:00Europe/CopenhagenTRtirsdag: forandringerÅboulevarden 23, 8000 Aarhus CFAOD m.fl.

Sted

Akademikerhuset
Åboulevarden 23, 2.sal
8000 Aarhus C

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD m.fl.

Tilmeldingsfrist

19. februar

TRtirsdag #9/Hvordan kommer I videre efter fyringer, flytninger og svære forandringer?
Når arbejdspladsen rammes af fyringsrunder, flytninger, fusioner eller andre svære forandringer, er der flere grupper af kolleger, du som tillidsvalgt skal tage hånd om. Dem der siger farvel, dem der bliver, dem der flyttes rundt.

Vi reagerer forskelligt på forandringer, og har ikke alle brug for at komme videre på samme måde. Derfor vil vi gerne gøre dig klogere på forandringsprocesser og reaktionsmønstre, så du bedre kan tage hånd om kollegerne og dig selv. Vi ved, at organisationer, der gennemgår større omlægninger, nedskæringer eller direkte fyringsrunder ofte har deres fokus på, hvordan den nye struktur skal se ud. Eller de har travlt med at planlægge, hvordan afskedigelserne gennemføres mest skånsomt. Men hvordan genfinder man arbejdsglæde, mål og retning for de medarbejdere der skal fortsætte? Ledelsesmæssigt fokus på processerne og tiden efter omorganiseringer, nedskæringer og afskedigelser er helt afgørende, og her har TR og AMR et stort ansvar. Arbejdet i TRIO-gruppen, SU, MED-organisationen eller Arbejdsmiljøorganisationen kan være jeres løftestang for, at tiden efter omstruktu-reringer og fyringer får langt større opmærksomhed, end tilfældet er.

Hanne V. Moltke fortæller om viden, forskning og kloge greb i tider med omlægninger, flytninger, nedskæringer og fyringer – med blik for, hvad der kan øge jeres handlekraft og arbejdsglæde og forebygge stress. Kom og få morgenkaffe og konkret viden, der gør, at du som TR og AMR kan pege på vigtige indsatsområder i din organisation, når I skal godt videre på din arbejdsplads.

OPLÆGSHOLDER
Hanne V. Moltke, cand.mag. og partner i konsulentvirksomheden New Stories. Hun er bl.a. forfatter til bogen ”Social Kapital i organisationer” og medforfatter til bogen ”Ledelse efter fyringer”, begge udgivet på Dansk Psykologisk Forlag, hhv. 2014 og 2017. New Stories arbejder med ledelse, godt samarbejde, arbejdsfællesskaber og med at understøtte organisationer, der gen-nemgår store forandringer, med henblik på at øge trivsel og handlekraft.   

MÅLGRUPPE
Tillidsrepræsentanter i FAOD, ATO, DM, BF, DP, DDD og JA