Medlemsrabat

Test dine styrker

Tid

19. februar 2020 17:00 - 19:00
Tilføj til kalender2020-02-19 17:00:002020-02-19 19:00:00Europe/CopenhagenTest dine styrkerse på hjemmesidenFAOD

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

100 kr

Arrangør

FAOD

VENTELISTE
I denne workshop tager vi afsæt i dine styrker. Du får en personlig styrkeprofil og sammen med karrierecoach Stine Munch-Nielsen ser deltagerne nærmere på, hvad styrker er – og ikke er – og hvordan du kan bruge dem i dit arbejdsliv. Når du er opmærksom på dine styrker kan du bruge dem til dine ansøgninger, CV’er og i din kompetenceudvikling og karrierevalg.

Styrketesten bygger på positiv psykologi, der tager udgangspunkt i, hvordan vi bedst muligt realiserer vores potentiale. Positiv psykologi sætter fokus på, hvordan du kan kompensere med dine styrker for dine svagheder.

Øv dig i at sige til og fra
Når du navigerer ud fra dine styrker kan du bedre:

  • Øge din trivsel både privat og på jobbet
  • Bruge de bedste sider af dig selv og præstere bedre
  • Stå ved dig selv og sige til og fra

Få styr på dine styrker
Realise2 er en styrketest, som kortlægger dine styrker, både dem du bruger og ikke bruger. Styrketesten gør dig klogere på, hvad der giver dig energi, og hvor du præsterer bedst. Testen viser også veje til, hvordan du kompenserer for dine svagheder, ligesom du bliver klogere på det, som dræner dig for energi. Realise2 er en gennemprøvet og forskningsbaseret test inden for positiv psykologi og trivsel. En udviklingstest, som du kan bruge, hvis du mangler redskaber til at blive mere robust og blive mere bevidst om det, som gør dig unik. Når du tilmelder dig workshoppen får du tilsendt et link til en gratis test (normal medlemspris pr. test 250 kr).

Max antal deltagere: 8