FAOD

Survival of the chattiest

Tid

17. maj 2017 9:00 - 15:00
Tilføj til kalender2017-05-17 9:00:002017-05-17 15:00:00Europe/CopenhagenSurvival of the chattiestPeter Bangs Vej 30, 2000 FrederiksbergFAOD

Sted

Frederiksberg

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD
Peter Bangs Vej 30

Networking og forretningsudvikling i praksis
“Hvis du bare netværker med de rigtige mennesker og på den rette måde, så kan du få de opgaver og projekter, du gerne vil arbejde med”. Har du også fået tudet ørerne fulde af, hvor vigtigt det er at netværke – men synes det er svært at omsætte til praksis? Så sæt dagen af til at øve dig i kunsten at ‘chatte’ dig til din næste opgave.

Vi har planlagt en dag med diskussion og eksperiment omkring personlig strategi for dig, der kører eget firma, er ansat men vil gerne være mere synlig eller for dig, der gerne vil ansættes.
Du får afprøvet netværksmetoder og redskaber til at ’komme ud over scenekanten’ – skræddersyet til din virkelighed som designer eller arkitekt.

Kurset faciliteres af Alice Holmberg, som selv er designer og entrepreneur. Hun vil dele ud af sine erfaringer fra det virkelige (forretnings)liv og holde os ved ilden gennem dagen.

AliceHolmberg_portraitOm Alice Holmberg

Alice driver konsulenthuset House of Holmberg, som hun har taget med til Danmark, da hun flyttede hertil fra London i november sidste år.
House of Holmberg arbejder med social innovation, co-creation, bystrategi og human centred design og kalder sig et ”cultural capital agency”. House of Holmberg har været involveret i projekter i 25 lande verden over – og på tværs af sektorer i private firmaer, offentlige forvaltninger og universiteter. F.eks. at gentænke uddannelsessystemet for München By, finde de kulturelle drivkræfter for forandring for Helsingborgs Stadsteater, samskabe og integrere legacy på Creativity World Forum for Aarhus2017 og co-create i 11 EU lande for Creative Europe programmet Human Cities.
Derudover underviser Alice på College of Central St Martins, UAL.

Tid og sted
Onsdag den 17.maj kl. 9:00-15:00
Akademikernes Hus
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Tilmelding og pris
Kurset er gratis for medlemmer af FAOD
Medlemmer af Konstruktørforeningen, KF 1.500 kr
Andre: 3.000 kr

OBS: Begrænset antal pladser.

Der vil være let forplejning undervejs.

Arkivfoto: Anita Corpas