Medlemsrabat

Sundhed for kunstnere

Tid

24. september 2020 15:00 - 17:00
Tilføj til kalender2020-09-24 15:00:002020-09-24 17:00:00Europe/CopenhagenSundhed for kunstnerese på hjemmesidenDAF

Sted

Online via Zoom

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

DAF

Om kurset

Der tales og skrives meget om den mentale sundhed for artister for øjeblikket, men hvad kan man egentlig gøre for at trives bedre? Og hvad er det egentlig, der belaster?

Dansk Artist Forbund arrangerer en kæde af gå-hjem møder omkring sundhed i kunstnernes arbejdsliv og denne eftermiddag handler det om at navigere i et arbejdsliv, hvor grænserne mellem dine forskellige relationer nemt udviskes.

Grænsen mellem ven og kollega
Mange artister oplever at deres private relationer og arbejdsrelationer flyder sammen, så det kan være svært at kende forskel. Men der er forskel. Hvem er mine venner, hvem skal bruge mig til noget? Hvem er mine kolleger, som jeg taler godt med, og hvem er mine private venner som jeg kan regne med? Drikker jeg en øl med min manager, fordi vi er venner, eller er min manager på arbejde, og vi har et uformelt møde om hvordan det går?

Uklare relationer påvirker vores selvtillid og selvværd. Man kan sagtens være venner og kolleger, men det er godt at være klar over, hvor grænserne går, og hvilke forventninger der passer til relationen. Hvordan kender man forskel på ven, kollega og konkurrent og hvad gør man ved sammenfald? Og hvordan taler man om, hvad det er for en relation, man har?
Underviser Gitte Karvonen vil fortælle om forskellen på selvtillid og selvværd, venner, kolleger og konkurrenter, og hvordan man kan blive bevidst om hvem, der er hvad.

Oplægsholder
Gitte Karvonen er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har arbejdet indenfor arbejdsmiljø, vejledning og rådgivning og som projektmager indenfor kultur i 30 år. Hun har undersøgt musikeres trivsel gennem mange år, og siden bredt sig til andre kreative fag som skuespillere, forfattere og andre, der bruger deres person professionelt. Gitte Karvonen laver sessions, workshops og foredrag med fokus på løsninger og muligheder.

Læs mere her: www.gittekarvonen.dk

Praktisk
Kurset foregår online via Zoom. Deltagerne får sendt mødelink 1-2 dage inden kursusstart. 
Deltagere max 30

Kurset udbydes af Dansk Artist Forbund. FAOD har fået mulighed for at tilbyde et begrænset antal pladser til medlemmerne.