Arkivfoto: Ulrik Jantzen.
Medlemsrabat

Styrk din rolle som projektleder

Tid

3. september 2020 9:00 - 12:00
Tilføj til kalender2020-09-03 9:00:002020-09-03 12:00:00Europe/CopenhagenStyrk din rolle som projektlederse på hjemmesidenFAOD

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Alle 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

150 kr

Arrangør

FAOD

Tilmeldingsfrist

25. august

Styrk din rolle som projektleder
Workshoppen er for dig, som ønsker at styrke din rolle som projektleder og bruge dynamikken i teamet positivt.
Du er teamleder, projektleder, fagleder eller koordinator og står for den daglige ledelse/koordinering af teamet og har enten formelt eller uformelt ledelsesansvar.

Workshoppen giver dig input til, hvordan du kan være med til at skabe en sund samarbejdskultur med tillidsfulde og professionelle samarbejdsrelationer.
Du får inspiration til, hvordan du bedst kan støtte teamets medlemmer til at spille hinanden gode og skabe resultater. Alt samarbejde rummer altid også uenigheder og potentielle konflikter og derfor har workshoppen også fokus på, hvordan du kan være med til at forebygge konflikter og bruge uenighederne i teamet konstruktivt.

Workshoppen giver dig:
• Forståelse for hvordan menneskers forskelligheder påvirker team
• Metoder til at håndtere uoverensstemmelser og konflikter
• Øget bevidsthed om at bruge dine og teamets styrker
• En større forståelse for teamdynamikker og udviklingsfaser i et team
• Input til at skabe en god feedback kultur i teamet

Kursusleder
Charlotte Køster Mikkelsen, coach, mediator og indehaver af CharlotteCoaching, har en kandidatgrad i psykologi og samfundsfag og er efteruddannet inden for mediation og Enneagrammet.

Charlotte kombinerer sin akademiske baggrund med et medmenneskeligt og ligeværdigt menneske- og livssyn.  Som coach arbejder hun især med de udfordringer, der opstår, når mennesker er udfordret i jobbet eller når et konfliktfyldt samarbejde skaber mistrivsel. Hun fungerer som sparringspartner for ledere, som har brug for hjælp til at håndtere de daglige udfordringer med personaleledelse, kommunikation, feedback, konflikthåndtering, krisestyring etc.

Charlotte har igennem en årrække samarbejdet med FAOD om at udvikle workshops målrettet arkitekter og designere og arbejder tæt sammen med konsulenthuset THINK ABOUT IT, som er en af landets førende eksperter, inden for ledelse, teamudvikling og Enneagrammet.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen