Medlemsrabat

Studietur til nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger

Tid

9. september 2020 9:00 - 16:30
Tilføj til kalender2020-09-09 9:00:002020-09-09 16:30:00Europe/CopenhagenStudietur til nye og ombyggede plejeboliger og seniorboligerSydhavns Plads 15 2450 KøbenhavnNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

3.399 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Tag med på Nohrcons plejeboligstudietur og se nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger i Storkøbenhavn! Del af temaugen Fremtidens sundhedsbyggeri, hvor du også kan deltage på vores konference om fremtidens plejebolig og seniorbolig.

 

På Nohrcons plejeboligstudietur bliver du vist rundt i forskellige plejeboliger og seniorboliger. Der er både helt nyopførte projekter på programmet og projekter, der er blevet udvidet og ombygget.

 

Rundvisningerne bliver ledet af arkitekt og plejehjemsleder, som fortæller om tankerne bag designet, og hvordan byggeriet så rent faktisk fungerer i hverdagen. Du får inspiration med hjem til dit eget byggeprojekt, og du har rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Studieturen til plejeboliger og seniorboliger er en del af vores temauge “Fremtidens sundhedsbyggeri 2020”, som også byder på en konference om fremtidens plejebolig og seniorbolig, og du kan frit vælge, om du vil deltage en eller flere dage.

Læs mere her

 

Pris
Kurset koster 3.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her