Medlemsrabat

Studietur til nye DGNB guld-certificerede kontordomiciler

Tid

17. september 2020 -
Tilføj til kalender2020-09-17 :002020-09-17 :00Europe/CopenhagenStudietur til nye DGNB guld-certificerede kontordomicilerse på hjemmesidenNohrcon

Sted

Københavns Hovedbanegård

Pris for medlemmer

3.399 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Hvordan ser et DGNB guld-certificeret kontor ud? Og hvad skal der til for at opnå certificeringen? Det hører og ser du på denne studietur. Du kommer du rundt til 4 nye kontordomiciler, der alle har opnået en DGNB guld-certificering.

 

Bæredygtighed i byggeriet er i den grad kommet på dagsordenen, og flere og flere bygherrer ser lyset i at tænke langsigtet og opføre en bæredygtig bygning af høj kvalitet. Derfor vælger mange at stile efter en DGNB-certificering, der bygger på en helhedsorienteret tilgang til bæredygtighed. Her tænkes både social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed ind i byggeriet. 

 

Hvad skal der til, for at en kontorbygning kan opnå en guldcertificering? Det bliver du klogere på under denne studietur, hvor vi sætter fokus på DGNB i kontorbyggeriet.  

 

På turen kommer du rundt til fire nye kontordomiciler, der alle har opnået guld i DGNB-certificeringen. Involverede fra byggeprocessen vil fortælle om, hvordan de har arbejdet med DGNB undervejs i design- og byggeprocessen.  

 

Du kommer til at høre, hvilke tanker om bæredygtighed og DGNB, man havde gjort sig inden byggeriet, og hvilke kriterier, der har været afgørende for at opnå certificeringen.  Du kommer også til at høre, hvilken betydning det har for medarbejderne at arbejde i en DGNB-certificeret bygning, og hvilken værdi det har givet for virksomheden at opføre et bæredygtigt kontor.

 

Hvem kan deltage?
Alle med professionel interesse for DGNB-certificeringen i kontordomiciler, f.eks. arkitekter, DGNB-konsulenter/auditorer, bygherrerådgivere og entreprenører.

 

Kåring af Årets kontorbyggeri 2020

Vær med til at kåre Årets kontorbyggeri 2020! Vi vil gerne sætte fokus på dem, som har gjort det ekstra godt. Derfor kårer vi Årets kontorbyggeri på vores konference om fremtidens kontor. Du kan være med til at indstille et projekt eller læse mere ved at følge linket herunder.

 

Læs mere her

 

Pris
Kurset koster 3.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her