Medlemsrabat

Studiekreds om FNs verdensmål

Tid

15. november 2018 17:00 - 20:00
Tilføj til kalender2018-11-15 17:00:002018-11-15 20:00:00Europe/CopenhagenStudiekreds om FNs verdensmålLindevangs Allé 2, 2000 FrederiksbergFAOD m.fl.

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2, 4.sal
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

50 kr

Arrangør

FAOD m.fl.

Tilmeldingsfrist

9. november

OBS: ARRANGEMENTET ER AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDINGER

Design 2030 – En studiekreds om FNs verdensmål  
Hvordan kan du som designer eller arkitekt inkludere FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i dit arbejde?
 
Det vil FAOD gerne diskutere med dig i en række arrangementer, som afvikles over det næste halve år. Vi bruger den velkendte ’studiekreds’ form og taler om, hvordan du som designer eller arkitekt kan udnytte FNs verdensmål som ramme for at synliggøre og beskrive det, du sikkert allerede gør overfor dine kunder. Målet er at finde frem til, hvordan du kan styrke din forretning ved at arbejde målrettet og strategisk med FNs verdensmål, og hvordan du skaber en troværdig sammenhæng mellem egen praksis og de principper og delmål som indgår i verdensmålene.

FØRSTE MØDE
Studiekredsen skydes i gang af Kirsten Brosbøl, MF for Socialdemokratiet og Steen Hildebrandt, Ph.D., professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet, som vil tale om, hvorfor det både er nødvendigt, men også hvordan det giver forretningsmæssig mening at tage verdensmålene alvorligt. Du får et overblik over de 17 verdensmål ved de to samt en god gang viden og inspiration, iblandet en passende dosis provokation og stof til eftertanke.

Derefter diskussion om hvilke konkrete emner og mål, vi skal tage op i de efterfølgende arrangementer.

MODERATOR
Steinar Mowatt Valade-Amland, direktør for Danske Designere fra 2000 til 2012. En markant stemme i designdebatten igennem mange år, nu selvstændig konsulent, foredragsholder og forfatter af bogen ”INNOLITERACY – fra design thinking til håndgribelig forandring”  

FORM
Forløbet er bygget op af en serie events, hvor diskussion og erfaringsudveksling er omdrejningspunkt i et format som man kender fra studiekredse, suppleret med forelæsninger af fremtrædende designere med hands-on erfaring og eksperter med dyb kendskab til designpraksis.
 
Du kan med fordel deltage i hele forløbet, men du kan også vælge at deltage i enkelte studiekreds-møder eller forelæsninger.
 
Studiekredsen er åben for alle. 

Det koster 50 kr at deltage inkl. en sandwich.