Medlemsrabat

SOLO – hvilken (virksomheds)type er du?

Tid

8. april 2019 17:00 - 19:00
Tilføj til kalender2019-04-08 17:00:002019-04-08 19:00:00Europe/CopenhagenSOLO – hvilken (virksomheds)type er du?Lindevangs Allé 2, 2000 FrederiksbergFAOD

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

50 kr

Arrangør

FAOD

IVS, A/S, APS eller enkeltmandsvirksomhed… er du heller ikke helt skarp på, hvad forskellene er, eller hvilken virksomheds- eller selskabstype du er?
Få et overblik over fordele og ulemper ved de forskellige typer af advokat og partner Jesper Rasmussen, ProErhvervsadvokater. Jesper er også klar med gode råd til lige netop din situation, når vi åbner spørgerunden.

Regeringen og DF har indgået en aftale om at afskaffe iværksætterselskaber, også kendt som selskaber, der kan stiftes for bare 1 kr. Hvilke konsekvenser det har for dig, der har et IVS kommer vi også ind på.

Program
Kl. 16:30-17:00 Inspirationsoplæg af advokat og partner Jesper Rasmussen, ProErhvervsadvokater.
Kl. 17-18:30 Spørgsmål, mingling, vin og vand.

Tag springet
Umiddelbart er det ganske enkelt at starte en selvstændig virksomhed. Der stilles kun få formelle krav. Meeen selvom det er enkelt at stifte en virksomhed, er der en lang række forhold, du skal være opmærksom på. Som medlem kan du altid kontakte FAOD for råd og vejledning angående selvstændig virksomhed.
Det er lettest at oprette en personlig drevet virksomhed. Så hæfter du personligt for alle virksomhedens forpligtelser med din egen private formue. Du kan også vælge at starte firmaet som et selskab. Det kan fx være en god idé, hvis I er to eller flere, der vil starte en virksomhed sammen.
De mest almindelige virksomhedsformer og selskabstyper er enkeltmandsvirksomhed, iværksætterselskab (IVS), anpartsselskab (ApS) og aktieselskab (A/S). Du kan se en beskrivelse af dem her.

Om Jesper Rasmussen
Advokat Jesper Rasmussen (H) arbejder med rådgivning af små og mellemstore virksomheder og deres ejere omkring ejernes personlige  forhold.
Han arbejder særligt med rådgivning i forbindelse udfærdigelse af generelle aftaler og problemstillinger indenfor områderne selskabsret, erstatningsret, inkassosager, lejeret og fast ejendom. Han lægger vægt på at forklare juraen og dens betydning i et hverdagssprog. Læs mere om Jesper og ProErhvervsadvokater her.

Om SOLO  
SOLO er en række arrangementer for dig, der er selvstændig og har brug for ny viden og sparring med andre. Arrangementerne spænder fra korte oplæg om et specifikt emne, der sætter rammen for en eftermiddags videndeling til heldagskurser om at starte og drive egen virksomhed. Emnerne der tages op kan være samarbejdsaftaler, kontrakter, markedsføring, salg, honorar og timepriser, kommunikation, sociale medier og andet, som du måske ikke altid får givet opmærksomhed i det daglige.
Har du et godt emne vi kan tage op, er du meget velkommen til at sende en mail til ans@faod.dk.