Medlemsrabat

Skift spor i karrieren

Tid

27. november 2019 16:30 - 19:30
Tilføj til kalender2019-11-27 16:30:002019-11-27 19:30:00Europe/CopenhagenSkift spor i karrierenLindevangs Alle2, 2000 FrederiksbergFAOD

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

150 kr

Arrangør

FAOD

Sæt nye mål
Er dit arbejdsliv blevet som et førerløst tog, der kører af sig selv uden retning? Denne workshop dig mulighed for at trække håndbremsen og blive bevidst om, hvad der motiverer dig, hvad der gør dig rigtig glad og hvilke værdier der er vigtige for, at du trives. Du får mulighed for at reflektere over, hvad der skal til for at få dig nærmere dit næste mål og hvordan du kan arbejde videre ud ad dit nye karrierespor. Uanset om det er hos din nuværende arbejdsgiver eller et nyt og ukendt sted, du skal slå dine folder, går du fra workshoppen med fornyet energi og friske øjne på din arbejdssituation.

Det er et must at alle deltagere har lyst til at dele viden og erfaringer med hinanden, da workshoppen er en kombination af øvelser, oplæg og plenumdiskussioner.

Målgruppe
Dig som er godt i gang med din karriere og har lyst til at gentænke dit arbejdsliv. Måske er du ikke helt tilfreds med måden dit arbejdsliv er skruet sammen på lige nu, måske drømmer du om at tage et nyt skridt videre eller måske trænger du ganske enkelt til ro og refleksion over, hvad der er vigtigt for dig i dit arbejdsliv.

charlotte

Om underviseren
Karriererådgiver –og coach Charlotte Køster Mikkelsen har i mere end 10 år arbejdet intensivt med mennesker i transition. Med ansættelser i private organisationer har hun rådgivet og undervist mange forskellige kandidater bl.a. arkitekter og designere. Charlotte er især optaget af, hvordan vi skaber balance, engagement og glæde i vores arbejdsliv. Som kandidat i psykologi og samfundsfag og med efteruddannelser inden for NLP og Enneagrammet har Charlotte velfunderede teoretiske og praktiske værktøjer til at arbejde med menneskers potentialer og talenter.

Max 25 deltagere.

Der vil være forplejning undervejs.