Arkivfoto. Fotograf Ulrik Jantzen.
Medlemsrabat

Senior Saloner

Tid

23. september 2019 - 7. oktober 2019
Tilføj til kalender2019-09-232019-10-07Europe/CopenhagenSenior SalonerLindevangs Allé 2, 2000 FrederiksbergFAOD

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

500 kr

Arrangør

FAOD

Tilmeldingsfrist

14. september

AFLYST PGA FOR FÅ DELTAGERE.

Tre salon-dage for seniorer: Hvad drømmer du om at bruge resten af dit arbejdsliv på?

Hvad drømmer du egentlig om at bruge resten af dit arbejdsliv på? Er der noget du ønsker at skrue op for, og andet du skal skrue ned for? Og hvornår har du sidst givet dine drømme opmærksomhed?

I løbet af tre saloner à tre timer vil du med mig som guide og i selskab med en række andre deltagere få mulighed for at give dine drømme en særlig opmærksomhed. Du bliver guidet igennem en række faser, som hjælper dig med at fremkalde dine drømme, og du bliver klogere på, hvilke plads de skal have i dit liv.

Salonerne kræver aktiv deltagelse, og er for dem, der har lyst til at arbejde med sig selv. Undervisningen veksler mellem holdintroduktioner og øvelser, hvor der bliver tid til at arbejde alene, og tid til at inspireres af hinanden i trygge rammer.

I løbet af de tre saloner
• Giver du dine drømme et personligt eftersyn.
• Får du værtøjer til at sortere og prioritere i dine drømme.
• Vælger du én drøm du giver særlig opmærksomhed.
• Får du en idé om, hvad der giver dig energi, og hvad der forhindrer dig i at gå med din drøm.
• Kommer du et skridt tættere på, hvad der skal til for at du kan gøre din drøm til virkelighed.

Målgruppe
Dette forløb er for seniorer, der er parat til at tage et aktivt ansvar for at tilrette en fremtid, der skaber personlig mening. Du har måske haft mange gode år på arbejdsmarkedet eller du står ved en skillevej – og lige om hjørnet venter en fremtid, hvor arbejdslivet fylde mindre. Men hvad skal så fylde? Hvad er den rette balance mellem arbejdsliv og fritidsliv? Hvad drømmer du om? Det har du lyst til at undersøge – og det får du mulighed for her.

Underviser/facilitator
I er miks af erfaringer og kompetencer fra mange år som kommunikationschef, rådgiver og familieterapeut har Søs Hansen udviklet værtøjer og processer, som hun anvender til at hjælpe mennesker med at give deres drømme opmærksomhed. Søs har mere end 20 års erfaring med kommunikation i bred forstand. Herunder ledelse, strategi, journalistik, netværk og procesfacilitering. Hun er uddannet Executive Master i Corporate Communication, cand.merc. fra Aarhus Universitet og har den Journalisthøjskolens tillægsuddannelse. Hun er desuden uddannet familieterapeut og systemisk proceskonsulent fra Attractor.
Læs mere om Søs her: www.plateau.dk og www.soshansen.dk

Hvornår
Mandagene den 23. september, den 30. september og den 7. oktober.
Alle dage kl. 9:00-12:00

Pris for alle tre saloner
Medlem af FAOD: 500 kr
Andre: 5.000 kr