Medlemsrabat

Rhino3D advanced

Tid

4. december 2018 9:00 - 15:00
Tilføj til kalender2018-12-04 9:00:002018-12-04 15:00:00Europe/CopenhagenRhino3D advancedse på hjemmesidenFutureCompany

Sted

København

Pris for medlemmer

4.200 kr

Arrangør

FutureCompany

På vores 1 dags Rhino kursus advanced fokuserer vi primært på de avancerede funktioner der bruges inden for produktdesign.

Målgruppe
Produktdesignere der i forvejen arbejder med Rhino3d som modelleringsværktøj og som har brug for at få løftet deres niveau i programmet til de mere avancerede værktøjer.

Forkundskaber
Det forudsættes at deltagerne i forvejen arbejder med de grundlæggende værktøjer i programmet og har udarbejdet flere modelleringsprojekter i programmet eller har deltaget på Futurecompanys basic kursus.

Indhold på Rhino Kursus Advanced
På kurset i McNeel Rhino lærer du om de forskellige modelleringsmetoder.

Vi underviser i både produkt og bygningsdesign.

Kurset sigter mod at give kursisten en udvidet forståelse for Rhino og 3D modellering i NURBS. Der arbejdes hovedsagligt med 3D geometri, oprettelse af overflader og de avancerede editeringsværktøjer til justering af overflader og geometrier. På 2D siden arbejdes der med justering af kurver, rebuilding, weights og “fairing”, for at skabe kurver der er velegnede som grundlag for 3D geometrier.

Pris
Kurset koster 5.250 kr ex moms.
Medlemspris 4.200 kr ex moms.

Medlemmer af FAOD får 20% på alle arrangementer fra FutureCompany. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.
Er du ledig og bosat i Hovedstadsområdet kan kurset muligvis bevilliges af dit jobcenter. Kurset er på den regionale positivliste – se link.

Find flere grafiske kurser fra FutureCompany i oversigten her