Øst

tekstiltryk og transfer med varmepresse

Tid

14. august 2019 - 23. august 2019
Tilføj til kalender2019-08-142019-08-23Europe/Copenhagentekstiltryk og transfer med varmepresseStrandgade 27B, Plan 3, 1401 København KSVK

Sted

København

Pris for medlemmer

5.500 kr., inkl. materialer, ekskl. forplejning

Arrangør

SVK

Tilmeldingsfrist

28. juli

Kursusbeskrivelse
Kurset kommer både omkring de elementære dele af rammetryk – med fokus på overfladetryk – og brug af vores varmepresse, med de farver og folier som egner sig.

 

Kurset giver dig desuden en grundig indføring i de forskellige farvetyper, naturfibre og syntetiske fibre, i den fotografiske overførelsesproces og i de forskellige typer af rammer i trykkeprocessen. Under kurset vil der blive lavet enkelte tryk på forskellige kvaliteter stof og lavet en række eksempler på varmepressen.

 

Ved kursets afslutning har du
– fået et godt indblik i den kunstneriske tekstilproces ved både trykkebord og varmepresse.
– stiftet bekendskab med forskellige stofkvaliteter, farvetyper og rammer.
– fået forudsætninger for selv at kunne arbejde eksperimenterende med tekstil samt at håndtere redskaber og materiale forsvarligt.

 

Ansøgning og målgruppe
Kurset retter sig mod billedkunstnere med lidt eller ingen erfaring med tekstiltryk, men som er motiveret for at arbejde med simple trykketeknikker i deres egen værkproduktion.

 

Send et kort CV samt en kort beskrivelse af din interesse i og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 28. juli 2019.

 

Om underviseren
Hanne Kalsgaard Knudsen er uddannet fra tekstilafdelingen på Danmarks Designskole i 1984. Siden har hun undervist på Designskolen Kolding, været værkstedsleder af tekstilafdelingen på KADK i 23 år og værkstedskonsulent på Statens Værksteder for Kunst siden 1987. Hun er med andre ord en garvet underviser.

 

Fakta
Kursusprisen er inklusiv materialer og en lille forfriskning. Du skal dog selv medbringe frokost.

 

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så send en mail til kommunikationsansvarlig Rebekka Lewin: rebekka@svfk.dk

 

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

 

Pris

5.500 kr., inkl. materialer, ekskl. forplejning