Medlemsrabat

Revisorkonsultation. VENTELISTE

Tid

17. maj 2018 11:00 - 15:00
Tilføj til kalender2018-05-17 11:00:002018-05-17 15:00:00Europe/CopenhagenRevisorkonsultation. VENTELISTEPeter Bangs Vej 30, 2000 FrederiksbergFAOD

Sted

Akademikernes Hus
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

100 kr

Arrangør

FAOD

OBS: VENTELISTE

Har du brug for råd fra en regnskabskyndig?
Som noget nyt tilbyder FAOD nu muligheden for at få en times rådgivning fra en revisor særligt til dig, der er selvstændig eller påtænker at blive selvstændig.  
Ganske enkelt går det ud på, at du kan booke en time hos revisor Bent Malinovsky og fremlægge præcis de spørgsmål, du måtte have.
Rådgivningen foregår én til én i FAODs lokaler.

Hvad rådgives der om?

Ved en individuel konsultationstime med revisor, Bent Malinovsky, cand.merc.aud, HD(R)  kan du få svar på spørgsmål omkring regnskab, selvangivelse herunder fradrag, opstart af virksomhed, moms, status som lønmodtager/selvstændig i a-kasse, gennemgang af skattesager mm. Vi gør opmærksom på, at der ikke ydes hjælp til individuel udfyldelse af selvangivelsen. 
Hver konsultation varer 60 minutter og afholdes i FAODs mødelokaler.

Målgruppe
Medlemmer med selvstændig beskæftigelse, medlemmer med selvstændig bibeskæftigelse eller medlemmer med overvejelser om at starte selvstændig virksomhed.

Book en tid

Du har mulighed for at booke én af fire konsultationer á 60 minutter pr. gang. Det er ikke muligt at ændre dato eller tidspunkt.
Klik her og se, hvilke tider der er ledige.

Egenbetaling / 100 kr.

OBS: Revisor konsultationen er kun for medlemmer af FAOD.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen