Gratis

Renovering af ejendomme

Tid

27. august 2019 16:45 - 20:45
Tilføj til kalender2019-08-27 16:45:002019-08-27 20:45:00Europe/CopenhagenRenovering af ejendommese på hjemmesidenIDA Byg Sj.

Sted

IDA Conference
Kalvebod Brygge 31 - 33
1780 København V

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

IDA Byg Sj.

En bæredygtig fremtid stiller særlige krav til byggebranchen. Fremtidens byggeri skal nemlig kunne skilles ad, så komponenter og materiale kan bruges igen og igen. Samtidig skal løsningerne udlede så lidt CO2 som muligt. På dette arrangement ser vi på renovering af eksisterende byggeri, som fremover vil være et stor området for byggesektoren.

Regeringen har i september 2018 lanceret en strategi for genbrug og cirkulær økonomi, hvor bygge- og anlægsbranchen skal være en af de centrale aktører. Også Europa-Kommissionen har i december 2015 vedtaget en handlingsplan for cirkulær økonomi.

Cirkulær økonomi, også kaldet fra vugge til vugge, bygger på genbrug af byggematerialer, helst på en sådan måde, at materialerne i løbet af deres livscyklus ikke mister værdi, men tværtimod beholder sin værdi, eller endda øger den i takt med, at de bliver brugt igen og igen. Når man taler cirkulær økonomi i byggeriet, er det centralt at det tænkes ind både ved renovering, nedrivning, og ved opførelse af bygninger.

Program

kl 16:45 Kaffe/te

kl 17:00 Indledning og dagens program v/ Keld Olsen IDA Byg Sj.

kl 17:05 Renovering af kontorejendomme under DEAS v/ Kent Traulsen, DEAS

kl 17:35 Betydning af have det optimale ventilation og indeklima v/ Jørn Toftum, DTU Byg

kl 18:10 Arkitekter v/ Jesper Møgelhøj, Møgelhøj Arkitekter

Kl 18:45 Pause med traktement i form af sandwich og drikkevarer

Kl 19:15 NTI har fulgt byggebranchen lige fra papirtegninger via CAD til BIM v/ Lars Kanneworff Divisionschef, Byg, NTI

Kl 20:00 Skoleprojekter og renovering set fra entreprenør v/ Kim Thinggaard, Enemærke & Petersens

Kl ca. 20:45 Afslutning ved v/ Keld Olsen, IDA Byg Sj.

Efter hvert indlæg er der afsat tid til spørgsmål.

Praktisk
Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto. Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA’s online tjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Det er gratis at deltage dog opkræves et gebyr på DKK 200,-, dersom eventuel afmelding ikke sker inden 3 dage før afholdelsen.