Medlemsrabat

Record & Edit I

Tid

11. november 2020 10:00 - 17:00
Tilføj til kalender2020-11-11 10:00:002020-11-11 17:00:00Europe/CopenhagenRecord & Edit Ise på hjemmesidenDAF

Sted

Online via Zoom

Pris for medlemmer

300 kr

Arrangør

DAF

Record & Edit I: Video på smartphone
Vil du gerne dele korte videoer med dit publikum?

I løbet af en dag kan du lære at optage og klippe levende billeder med din mobil og redigere dem på din computer.

Korte videoer skaber interesse på sociale medier og du har mulighed for at dele aktuelle nyheder og eksklusivt materiale med dit publikum. Du kan filme en hilsen fra bagscenen, optage ”behind the scenes” fra øvelokalet eller hvad med en en inspirerende optagelse fra din yndlingslocation.

Fra ide til færdigklippet video
På dette 1-dags kursus får du hands-on redskaber til at lave bedre videoer, både med dig selv og andre. Du lærer hvad der skal til for at optage og klippe en god videosekvens der kan fungere på sociale medier eller din hjemmeside.

Indhold
Vi arbejder med både ideer, optageteknik og hvordan du klipper det hele sammen.
• Idégenerering – fif og tips
• Videoer til Instagram, Snap og Facebook
• Teknik: mobil og lille kamera
• Sådan klipper du
• Øvelser: record & edit

Forudsætninger

Mobiltelefon inkl. videoredigeringsprogram – enten imovie (iphone) eller Kinemaster (android), som begge findes i en gratis version. Evt. kan du benytte bærbar pc inkl. program, der svarer til din telefon.

Oplægsholder
falke&blegvad mødtes i DRs kulturafdeling og har siden 2015 produceret film og visuel kommunikation til en bred vifte af kunder.
Emil Falke er uddannet filminstruktør fra den danske filmskole SUPER16 ved Nordisk Film. Hans film har været nomineret til Det Danske Filmakademis Robert-priser.
Ole Blegvad har arbejdet som journalist i 25 år, især indenfor kultur og samfundsstof. Han har tidligere arbejdet på TV-avisen, som vært i B&U-afdelingen og i radioprogrammet “Kulturnyt”.

Praktisk
Kurset foregår online via Zoom. Deltagerne får sendt mødelink 1-2 dage inden kursusstart. 
Deltagere max 12

Kurset udbydes af Dansk Artist Forbund. FAOD har fået mulighed for at tilbyde et begrænset antal pladser til medlemmerne.