Medlemsrabat

Rådgivers ekstrahonorar og Rådgiversansvaret

Tid

11. november 2020 9:00 - 16:00
Tilføj til kalender2020-11-11 9:00:002020-11-11 16:00:00Europe/CopenhagenRådgivers ekstrahonorar og RådgiversansvaretKalvebod Brygge 5 1560 København VNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

4.249 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Kursus om rådgivers ekstrahonorar og rådgiveransvar

På dette kursus lærer du om reguleringen af rådgiverens honorar, når der er indgået en aftale om fast honorar i henhold til ABR18. Du får også overblik over de nye regler for rådgiveransvar ud fra ABR18. Rådgiveransvaret er i fokus på denne dag i forhold til bygherrens og entreprenørens ansvar.

 

Vi tager blandt andet fat i forhold omkring ansvar for fejl i udbudsmaterialet, projekteringsansvar, herunder risikoen for erstatningspligt ved ”glemte ydelser”, omprojektering, tilsynsansvar, ansvar ved forsinkelse, ansvar for økonomi osv.

 

3 gode grunde til at deltage:

1. Du får en grundig gennemgang af rådgiverens ansvar ud fra reglerne i ABR 18.

2. Vi fokuserer på de klassiske udfordringer ved rådgiveransvar, som for eksempel ansvarsgrundlag og dokumentation for tab samt rådgivers ansvarsbegrænsninger i ABR 18 og i kontrakten.

3. Du får overblik over de forpligtelser, der fører med rollen som bygherre og rådgiver, og de rettigheder du har under de nye aftalevilkår.

 

 

Hvem bør deltage på dette kursus om rådgivers ekstrahonorar og rådgiveransvar?

Kurset er primært henvendt til bygherrer og rådgivere: arkitekter, ingeniører, landinspektører, bygherrerådgivere og andre tekniske rådgivere, som arbejder med ABR 18 i praksis.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i ABR18 og har brug for en gennemgang af de nye regler.  Og for dig som har brug for en bred introduktion til ABR18, ansvar og ansvarsforsikring i byggeriet.

 

For at få mest muligt ud af kurset anbefaler vi, at du har et godt kendskab til brugen af ABR 18, f.eks. ved at have deltaget i basiskurset “Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser“.

 

 

Certificering i entrepriseret

Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af  Nohrcons Certificering i entrepriseret, hvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt:

 

Pris
Kurset koster 4.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her