Medlemsrabat

Projektstyring i byggeriet

Tid

9. september 2020 - 10. september 2020
Tilføj til kalender2020-09-092020-09-10Europe/CopenhagenProjektstyring i byggerietKalvebod Brygge 5 1560 København VNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

8.496 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Byggeriets projektlederuddannelse:

Dette kursus om projektstyring i byggeriet indgår som modul 1 i Byggeriets projektlederuddannelse. Uddannelsen dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®.

 

OBS: MAKS. 20 DELTAGERE PR. HOLD – FØRST TIL MØLLE!

Kurset om projektstyring i byggeriet tager afsæt i projektets opstart og gennemgår, hvordan du skal forholde dig planlægning, organisering, kvalitetssikring, risikostyring, projektøkonomi i byggeprojektet.

 

Gennem de to kursusdage bliver du introduceret til, hvad det vil sige at starte et byggeprojekt op og planlægge projektets faser. Du bliver i stand til at overskue projektets forløb og lærer de væsentligste projektstyringsværktøjer at kende.

Kurset er således tilpasset de udfordringer og den hverdag, du befinder dig i som projektleder eller kommende projektleder i byggeriet.

 

 

På kurset om projektstyring i byggeriet får du blandt andet:

  • Indsigt i projektets faser og bliver i stand til at planlægge et byggeprojekt
  • Overblik over risikovurdering, kvalitetsstyring, tidsplan og den væsentligste jura, du har behov for at kende som projektleder
  • Viden om de projektstyringsværktøjer, du kan bruge til at lede projektet fra start til slut
  • Orientering om IPMA@certificering

 

 

Hvem kan deltage?
Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for bygge- og anlægsprojekter. Kurset henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

 

Pris
Kurset koster 9.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her