Medlemsrabat

Samskabelsesprocesser

Tid

5. marts 2019 - 22. maj 2019
Tilføj til kalender2019-03-052019-05-22Europe/CopenhagenSamskabelsesprocesserse på hjemmesidenIncento

Sted

København

Pris for medlemmer

7.605 kr

Arrangør

Incento

Design af Samskabelsesprocesser
Design af Samskabelsesprocesser er et praksisnært og kompetencegivende uddannelsesforløb i at designe og drive samskabelsesprocesser. Forløbet udbydes i samarbejde med UC Syd og konsulenthuset Ingerfair.
Forløbet svarer til diplomvalgmodulet ”Ledelse af Samskabelsesprocesser” og giver derfor mulighed for at optjene ECTS-point.

Hvorfor samskabelse?
Samarbejde på tværs af organisationer og samfund kan være en særligt værdiskabende metode til at skabe nye, bæredygtige velfærdsløsninger. Samarbejde og samskabelse kan derfor med fordel udgøre et integreret afsæt for at arbejde med kerneopgaven i den offentlige sektor.
Desværre strander samskabelsen ofte, fordi de gode intentioner ikke understøttes af de rette kompetencer. At drive samskabelsesprocesser kræver et særligt ’mindset’, idet rollen som fagprofessionel ændrer karakter til relationsarbejder.
Samtidig kræver det justeringer af rammer og råderum i den organisation, der ønsker at samarbejde med civilsamfundet.
Derfor udbyder vi denne praksisnære uddannelse, hvor du bliver klædt på til at bygge samarbejdsrelationer med civilsamfundet og gøre din organisation klar til nye måder at arbejde på.

Målgruppe
Forløbet er målrettet projektledere, koordinatorer, proceskonsulenter og andre, der leder eller deltager i samskabelsesprocesser.
Deltagelse på kurset Design af Samskabelsesprocesser giver mulighed for at tage en officielt kompetencegivende eksamen i valgmodulet ’Ledelse af samskabelsesprocesser’ under Diplom i Ledelse. Bestået eksamen giver 5 ECTS-point. Uddannelsesforløbet består af fire moduler, fordelt over omtrent 8 uger, idet vi arbejder med udgangspunkt i principperne for aktionslæring.

Varighed
4 dage

Pris
Kr 8.450 kr ex. moms
Medlemmer af FAOD: kr 7.605 ex. moms.

Medlemmer af FAOD får 10% rabat på dette kursus. Oplys medlemsnummer ved tilmelding.