Medlemsrabat

Projekteringsledelse i praksis

Tid

29. oktober 2019 9:00 - 16:00
Tilføj til kalender2019-10-29 9:00:002019-10-29 16:00:00Europe/CopenhagenProjekteringsledelse i praksisse på hjemmesidenNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

4.246 kr

Arrangør

Nohrcon

Projekteringsledelse er et komplekst emne og kræver mange færdigheder. På dette kursus bliver du klædt på til at håndtere og overskue projekteringsledelse. Dette kursus tager udgangspunkt i de nye juridiske betingelser ABR18 og ydelsesbeskrivelser Fri/Danske ARK 2018, der træder i kraft senest 1. januar 2019. Du får dermed helt opdateret indblik i disse nye betingelser.

Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

Du får på dette kursus en bred indsigt i de elementer, der knytter sig til projekteringsledelse, og du får kendskab til en række værktøjer til planlægning og styring af projekteringsforløbet, blandt andet projektorganisationens opbygning, tidsplaner, økonomi- og risikostyring, arbejdsmiljø og kommunikation. Hele vejen igennem vil du høre praktiske eksempler fra virkelighedens byggeprojekter.

Hvem kan deltage?
Kurset er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

Pris
Kurset koster 4.995 kr ex moms.
Medlemspris 4.246 kr ex moms.
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her