Medlemsrabat

Personligt lederskab

Tid

21. november 2019 17:00 - 20:00
Tilføj til kalender2019-11-21 17:00:002019-11-21 20:00:00Europe/CopenhagenPersonligt lederskabLindevangs Allé 2, 2000 FrederiksbergFAOD

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

150 kr

Arrangør

FAOD

Styrk dit personlige lederskab – brug hverdagens konflikter til at udvikle dig som leder.

Er konflikter en tidsrøver og kilde til irritation i din hverdag som leder? Dræner de dig for energi eller ser du potentialet og mulighederne?

Konflikter er alle steder, hvor der er mennesker. De er naturlige og et grundvilkår i alle relationer og er i sig selv hverken gode eller dårlige. Det er din håndtering af dem, der afgør, om en konflikt skaber frustration og splid eller om den skaber inspiration, forbedret forståelse og styrket samarbejde.

Som leder har du en særlig rolle, når det handler om håndtering af uenigheder. Din evne til at navigere i og fange konflikter inden de bliver alvorlige er afgørende for dit personlige lederskab og ikke mindst for niveauet af trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Dit udbytte
Du bliver i stand til at kommunikere mere kraftfuldt i dine relationer, handle bevidst i stedet for at reagere automatisk og du bliver bedre til at forebygge og håndtere konflikter. Workshoppen giver dig en forståelse for, hvad konflikter er, og hvad du kan gøre for at tage dem i opløbet samt hvordan du håndterer dem, når du møder dem i din hverdag som leder.

Du får indsigt i:
• Hvordan konflikter opstår og udvikler sig
• Menneskers forskellige konfliktstile
• Forskellige typer af interessekonflikter
• Hvad du kan gøre for at undgå at konflikter eskalerer
• De psykologiske mekanismer bag konflikter
• Metoder til klart at sætte grænser og udtrykke egne behov og ønsker

Du bliver inspireret til, hvordan du som leder kan være med til at skabe sunde, tillidsfulde og udviklende relationer som er fundamentet for trivsel og arbejdsglæde (og en god bundlinie).

Kursusleder
Coach og mediator Charlotte Køster Mikkelsen har en kandidatgrad i psykologi og samfundsfag og er efteruddannet inden for mediation og Enneagrammet.
Charlotte kombinerer sin akademiske baggrund med et medmenneskeligt og ligeværdigt menneske- og livssyn. Som coach arbejder hun især med de udfordringer, der opstår, når mennesker ikke trives i jobbet, når de mister deres arbejde eller når et konfliktfyldt samarbejde udvikler sig til en stresssygemelding eller en opsigelse. Hun inspirerer og støtter med sit nærvær, dybe indsigt i menneskers psykologiske reaktionsmønstre og ikke mindst hendes ærlige og engagerede tilgang i mødet med mennesker.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen