Arkivfoto. Fotograf Ulrik Jantzen.
Medlemsrabat

Netværkssalon: Forfølg dine drømme

Tid

11. marts 2020 17:00 - 20:00
Tilføj til kalender2020-03-11 17:00:002020-03-11 20:00:00Europe/CopenhagenNetværkssalon: Forfølg dine drømmeLindevangs Allé 2, 2000 FrederiksbergFAOD

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

300kr

Arrangør

FAOD

Hvad drømmer du om?
Hvad drømmer du egentlig om at bruge resten af dit arbejdsliv på? Er der noget du ønsker at skrue op for, og andet du skal skrue ned for? Og hvornår har du sidst givet dine livsdrømme opmærksomhed?

I løbet af to saloner à tre timer vil du med Søs Hansen som guide og i selskab med en række andre deltagere få mulighed for at give dine livsdrømme en særlig opmærksomhed, så du bliver bedre til at handle på dem. Du bliver guidet igennem en række trin, som hjælper dig med at fremkalde dine drømme, og du bliver klogere på, hvilke plads(er) de skal have i dit liv.
Undervisningen veksler mellem holdintroduktioner og øvelser, hvor der bliver tid til at arbejde alene, og tid til at inspireres af hinanden i trygge rammer.

I løbet af de to saloner:
• Giver du dine livsdrømme et personligt eftersyn.
• Får du værtøjer til at sortere og prioritere i dine drømme.
• Vælger du én drøm du giver særlig opmærksomhed.
• Får du en idé om, hvad der giver dig energi, og hvad der forhindrer dig i at gå med din drøm.
• Kommer du et skridt tættere på, hvad der skal til for at du kan, gøre din drøm til virkelighed.
Hvad drømmer du om? Det har du lyst til at undersøge – og det får du mulighed for her.

Målgruppe
Dette forløb er for dig, der er parat til at tage et aktivt ansvar for at tilrette en fremtid, der skaber personlig mening. Du står ved en skillevej i din karriere eller har måske haft mange gode år på arbejdsmarkedet– hvilken vej skal du gå? Hvad skal fylde i dit fremtidige arbejdsliv? Hvad er den rette balance mellem arbejdsliv og fritidsliv?

Underviser/facilitator

I er miks af erfaringer og kompetencer fra mange år som kommunikationschef, rådgiver og familieterapeut har Søs Hansen udviklet værtøjer og processer, som hun anvender til at hjælpe andre med at give deres drømme opmærksomhed.
Læs mere om Søs her: www.plateau.dk og www.soshansen.dk

Hvornår
Onsdag den 4. marts og onsdag den 11. marts
Begge dage kl. 17:00-20:00

Pris for begge saloner
Medlem af FAOD: 300 kr
Andre: 3.000 kr