Gratis

Mulighederne for Cirkulær Byggeprojekter

Tid

15. september 2020 16:45 - 20:45
Tilføj til kalender2020-09-15 16:45:002020-09-15 20:45:00Europe/CopenhagenMulighederne for Cirkulær Byggeprojekterse på hjemmesidenIDA Byg Sj.

Sted

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

IDA Byg Sj.

Tilmeldingsfrist

11. september

Mulighederne for Cirkulær Byggeprojekter fra nedbrydning til nybyggeri
På dette gå- hjem-møde ser vi på mulighederne for at genbruge byggekomponenter fra nedrivning/ombygning. Der er her muligheder for at spare på vores resurser, idet der ofte er vanskeligheder i at genbruge byggekomponenter efter nedbrydning.

Konsekvenserne af klimaforandringer kan ses i hele verden. Udledningen af drivhusgasser er i dag 50% højere end niveauet i 1990*. CO2 er en af de drivhusgasser, som har den største konsekvens for klimaet og konsekvenserne er langvarige og uoprettelige.

I Danmark står byggebranchen for op til 40 pct. af CO2 udledningen.

I byggebranchen har det store fokus i lang tid været på bæredygtige byggematerialer. Vi vil sammen med vores leverandører skabe fokus og efterspørgsel på klimavenligt materiel, så vi sammen kan bidrage til færre klimaforandringer, skabe et bedre arbejdsmiljø og et sundere Danmark.

Find hele programmet hos IDA Byg her

Praktisk info

Det er gratis at deltage for medlemmer af FAOD.

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto he Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA’s online tjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.