Leder

Morgenmøde for ledere: Intuition

Tid

11. oktober 2018 9:00 - 11:00
Tilføj til kalender2018-10-11 9:00:002018-10-11 11:00:00Europe/CopenhagenMorgenmøde for ledere: IntuitionLindevangs Allé 2, 2000 FrederiksbergFAOD m.fl.

Sted

Akademikertårnet
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD m.fl.

Tilmeldingsfrist

27. september

Hvornår har du som leder truffet en beslutning, som kun baserede sig på fakta?
I april 2002 sagde den daværende bestyrelsesformand for Novo Nordisk Mads Øvlisen i et telefoninterview:”… i kraft af, at de mere emotionelle konkurrenceparametre får betydning og forandringshastigheden stiger, vil også de store virksomheder være nødt til at søge en mere intuitiv handlekraft. Intuition er en klar nødvendighed for lederen i fremtiden. Ofte er intuitionen det eneste, vi har til at opnå et mere komplet billede af situationen. Det er nemmere at relatere til beslutninger baseret på fakta, og udfordringen ligger derfor i at opnå en større accept af intuitionen i fremtiden.”

På dette morgenmøde kommer Pauline Skov Poulsen med bud på, hvad intuition er, og hvordan man kan bruge intuitionen som en trænet del af ledelsesværktøjet.

Du vil få tips og tricks til, hvad du selv kan gøre for at skærpe dine intuitive evner, samt hvad der er forudsætningerne for at kunne at træffe hensigtsmæssige beslutninger på et intuitivt grundlag.

Der bliver også plads til erfaringsudveksling og diskussion af muligheder og begrænsninger i brugen af intuition i ledelse.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet.

Oplægsholder
Pauline Skov Poulsen er sparringspartner for ledere, HR konsulent og ejer af firmaet Power and People. Pauline har siden 2005 samarbejdet med ledere om at udvikle deres medarbejdere enkeltvis og i teams omkring trivsel, kommunikation og samarbejde især i forbindelse med organisatoriske forandringsprocesser. En særlig niche er desuden at rådgive omkring ”primadonnaledelse”, kunsten at få nøglemedarbejdere med stjernekompetencer til at lade sig lede og indgå i et arbejdsfællesskab med struktur og rammer.

Pauline er oprindelig uddannet cand. mag. i mentalitetshistorie og dansk sprog ved RUC og har taget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ved Psykoterapeutisk Institut samt en 2-årig alternativ uddannelse i energi og intuition bl.a. i England. 

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar. Det er gratis at deltage for medlemmer.
 
Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem DM (Dansk Magisterforening), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Bibliotekarforbundet og FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere)

Arkivfoto: Ulrik Jantzen