Arkivfoto: Ulrik Jantzen.
Leder

Morgenmøde for ledere: Forhandling

Tid

31. januar 2019 9:00 - 11:30
Tilføj til kalender2019-01-31 9:00:002019-01-31 11:30:00Europe/CopenhagenMorgenmøde for ledere: ForhandlingHauser Plads 20, 3. sal, 1127 København KFAOD m.fl.

Sted

Kommunikation og Sprog
Hauser Plads 20, 3. sal
1127 København K

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD m.fl.

Tilmeldingsfrist

23. januar

Skab bedre resultater som leder og bevar de gode relationer
Som leder forhandler du mere eller mindre bevidst hele tiden. Du forhandler både eksternt med for eksempel kunder/klienter, leverandører og myndigheder og internt med for eksempel medarbejdere, kolleger og overordnede. Forhandling er nemlig det, du gør, hver eneste gang du gerne vil have andre til at gøre eller undlade at gøre noget.

Rigtig mange forhandlere går ret ureflekterede til deres forhandlinger. De bruger deres personality, den adfærd der falder dem mest naturlig, frem for bevidst at vælge en tilgang, der passer til den konkrete situation. Nogle gange går det godt og nogle gange mindre godt.

Formålet med dette morgenmøde er at gøre dig mere bevidst om dine forhandlinger, så du får taget de mest konstruktive skridt til at påvirke de forskellige forløb til din fordel. Du får nogle synlige og let-omsættelige redskaber, som du kan inddrage umiddelbart i de forhandlingssituationer, du møder som leder. Dermed kan du skabe nogle meget bedre resultater uden at gå på kompromis med den gode relation.

Den gode nyhed er, at det i høj grad er de samme redskaber, der virker, uanset om der er tale om formelle forhandlinger om kontrakter, budgetter m.v., eller om det gælder helt uformelle forhandlinger for eksempel om hverdagsagtige opgaver og tjenester.

Vi kommer til at have særligt fokus på:
• Fordelene ved en interessebaseret forhandlingstilgang frem for en kravsbaseret tilgang, så du kan opnå nogle bedre og mere facetterede resultater og skabe ejerskab hele vejen rundt
• Betydningen og tacklingen af de 3 forhandlinger om henholdsvis kommunikationen, relationen og indholdet, der altid foregår samtidigt, og
• Det gode udspil, indrømmelser og forhandlingsankre
Du får mulighed for at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere. Jeres erfaringer vil blive samlet og vil efter morgenmødet blive udsendt til alle deltagere som et idékatalog.

Oplægsholder
Charlotte Flach er partner i firmaet FORHANDLING.NET, hvor hun rådgiver, coacher og underviser både ledere og medarbejdere, erhvervsfolk og kunstnere i forhandling. Hun er endvidere ekstern lektor ved CBS, hvor hun underviser i faget ”International Business Negotiation”. Charlotte har en baggrund som advokat, og hun har videreuddannet sig i forhandling og indflydelse samt vanskelige samtaler ved henholdsvis Berkeley University og Harvard Law School i USA. Hun har altid arbejdet med forhandling og har tidligere arbejdet i advokatfirmaet Bech-Bruun, i Sundhedsministeriet og i Djøf. Læs mere på www.forhandling.net.

Målgruppe
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, der har ledelsesansvar.
Det er gratis at deltage for medlemmer.

Praktisk
Vi serverer kaffe/te og en croissant ved ankomsten fra kl. 8.30, inden vi starter selve arrangementet kl. 9.00.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.

Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem DM (Dansk Magisterforening), Forbundet Kommunikation og Sprog, Dansk Journalistforbund, Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Bibliotekarforbundet og FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere) 

Arkivfoto: Ulrik Jantzen