Medlemsrabat

Sundhed for kunstnere: Mental træning

Tid

19. november 2020 15:00 - 17:00
Tilføj til kalender2020-11-19 15:00:002020-11-19 17:00:00Europe/CopenhagenSundhed for kunstnere: Mental træningse på hjemmesidenDAF

Sted

Online via Zoom

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

DAF

Sundhed for kunstnere: Mental træning
Der tales og skrives meget om den mentale sundhed for artister for øjeblikket, men hvad kan man egentlig gøre for at trives bedre? Og hvad er det egentlig, der belaster?

Dansk Artist Forbund arrangerer en kæde af gå-hjem møder omkring sundhed i kunstnernes arbejdsliv og denne eftermiddag handler det om, hvordan du kan styrke dit mentale overskud. Sportsfolk har i årevis vidst at mental træning er ligeså så vigtig som fysisk træning, ikke mindst hvis man vil opnå noget på den lange bane. Mentaltræning er for psyken hvad styrketræning er for kroppen. Man kan have sit eget individuelle fokus eller udviklingspunkt, f.eks. evnen til at huske replikker, skabe nyt materiale eller disponere sin energi rigtigt.
For mange artister er arbejdslivet sammensat af forskellige komponenter som forberedelse/produktion, afvikling og synlighed. Hver del kræver noget forskelligt og skal være ‘lige i skabet ‘for at få karrieren til at køre. På dette gå-hjem møde vil Gitte Karvonen fortæller om sine erfaringer med mentaltræning for kunstnere og komme med konkrete teknikker, der kan bruges af deltagerne fremover. Mentaltræningens formål er have det optimalt og præstere optimalt.

Oplægsholder
Gitte Karvonen er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har arbejdet indenfor arbejdsmiljø, vejledning og rådgivning og som projektmager indenfor kultur i 30 år. Hun har undersøgt musikeres trivsel gennem mange år, og siden bredt sig til andre kreative fag som skuespillere, forfattere og andre, der bruger deres person professionelt. Gitte Karvonen laver sessions, workshops og foredrag med fokus på løsninger og muligheder.

Læs mere her: www.gittekarvonen.dk

Praktisk
Kurset foregår online via Zoom. Deltagerne får sendt mødelink 1-2 dage inden kursusstart. 
Deltagere max 30

Kurset udbydes af Dansk Artist Forbund. FAOD har fået mulighed for at tilbyde et begrænset antal pladser til medlemmerne.