Arkivfoto: Ulrik Jansson
Studerende

Lønkursus for studerende og nyuddannede

Tid

12. august 2020 16:00 - 18:00
Tilføj til kalender2020-08-12 16:00:002020-08-12 18:00:00Europe/CopenhagenLønkursus for studerende og nyuddannedese på hjemmesidenFAOD

Sted

Online

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD

Tilmeldingsfrist

7. august

Er du nyuddannet og har brug for at vide mere om, hvordan du forhandler løn?

Uanset om du bliver tilbudt et fuldtidsjob eller du får tilbudt en projektansættelse eller en timelønsansættelse, så har du brug for kunne forhandle løn. Brug to timer sammen med FAOD og få mere at vide om, hvordan du gør.
Det kan være svært for studerende og nyuddannede at forhandle den første løn. Det vigtigste er at få jobbet eller opgaven, og så bliver lønnen det punkt, man ikke får snakket igennem. Det kan blive et problem mange år frem, for det er ikke let at få ændret den løn, man i første omgang har sagt ja til. Så hvordan griber man det an?

Oplægsholder
Solveig Schmidt er journalist og har i mere end 10 år arbejdet som forhandler. Solveig giver dig nogle fif til, hvordan man forbereder sig til den del af ansættelsessamtalen, der handler om løn. Hun vil også komme ind på, hvordan du kan beregne din timeløn, hvis du bliver ansat til en tidsbegrænset opgave eller projekt.

Praktisk information
Arrangementet er målrettet alle studerende og nyuddannede arkitekter og designere.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen