Gratis

Lønforhandling kan læres

Tid

13. marts 2018 17:00 - 20:00
Tilføj til kalender2018-03-13 17:00:002018-03-13 20:00:00Europe/CopenhagenLønforhandling kan læresÅboulevarden 23, 2 sal., 8000 Aarhus CFAOD m.fl.

Sted

Forbundet Arkitekter og Designere, FAOD
Åboulevarden 23, 2 sal.
8000 Aarhus C

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD m.fl.

Tilmeldingsfrist

8. marts

Mange er nervøse for at forhandle deres egen løn. De bryder sig ikke om, at skulle sidde foran chefen og argumentere for, hvorfor de er mere værd. Eller de er i tvivl om, hvad man overhovedet skal sige. Så er det nemmere at lade være.

Passivitet er imidlertid en dårlig strategi, for pengene fordeles i stor grad til dem, der beder om dem. Og det behøver ikke være en dårlig oplevelse at tage en lønforhandling. Forhandling er en slags samtale, hvor der er regler og ritualer, som sagtens kan læres.

Oplægsholder er journalist Solveig Schmidt, som i flere år har arbejdet som forhandler. Hun vil afdække forhandlingens mysterier og give deltagerne konkrete og praktiske redskaber, som klæder dem på til selv at forberede og gennemføre en forhandling.
Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Der vil blive serveret sandwich og vand/kaffe/te.

Det er gratis at deltage for medlemmer af FAOD

Arrangementet udbydes i samarbejde med Kommunikation og Sprog, Pharmadanmark, Bibliotekarforbundet, Dansk Psykolog Forening  og Forbundet Arkitekter og Designere.