Gratis

Leverandør til byggesektoren

Tid

23. september 2020 16:45 - 20:45
Tilføj til kalender2020-09-23 16:45:002020-09-23 20:45:00Europe/CopenhagenLeverandør til byggesektorense på hjemmesidenIDA Byg Sj.

Sted

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

IDA Byg Sj.

Tilmeldingsfrist

22. september

Byggesektoren/leverandør til byggesektoren og dens projekter
Fremover skal samarbejdet mellem fabrikker, entreprenører og bygherre optimeres for at sikre stabilt flow og mindske fejl og spildtid. Hør om mulighederne for nye projekteringssystemer, byggeri i 5D og fremtidens byggeri.

Beskrivelse
På dette gå-hjem-møde vil vi først høre om mulighederne som nye projekteringssystemer giver, for leverandørerne/fabrikker, entreprenører frem til aflevering. Herefter går vi over til projektering og mulighederne fremover, her også med hensyn til optimering af samarbejde mellem bygherren/arkitekten/rådgiveren. Leverandør til byggeprojekterne, her repræsenteret af Spæncom, der ser mulighederne 5D vil give fremover, med såvel økonomiske og tidsmæssige fordele og færre fejl, da tegningerne hele tiden er med nyeste ændringer mv. Entreprenør får nu mulighed for at sikre stabilt flow, optimal udnyttelse af byggepladsen og optimering af kvaliteten af byggeriet, herved mindskes fejl og spildtid, som jo er lig med tab af penge og konkurrenceevne.

Byg Sjælland samarbejder med følgende arrangører: InnoBYG og Forbundet Arkitekter og Designere.

Praktisk info

Det er gratis at deltage for medlemmer af FAOD.

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto. Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA’s online tjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Find hele programmet hos IDA Byg her