Gratis

Legatsøgning + fundraising

Tid

14. marts 2019 17:00 - 19:00
Tilføj til kalender2019-03-14 17:00:002019-03-14 19:00:00Europe/CopenhagenLegatsøgning + fundraisingÅboulevarden 23, 8000 Aarhus CFAOD

Sted

Akademikerhuset
Åboulevarden 23, 2.sal
8000 Aarhus C

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD

Er du studerende eller nyuddannet og har den gode idé men mangler input til, hvordan du kan søge midler til at gennemføre den? Så kan du få både inspiration og hjælp til at komme i gang med FAOD og Fundraiseren. 

Oplægget vil handle om fundraising målrettet studerende og vil fokusere på den gode ansøgning, det gode projekt samt hvilke støtteordninger, der er relevante for deltagerne. Men der vil også være en kort introduktion med de nyeste tal og fakta om fundraising generelt. Efter oplægget vil det være muligt at stille spørgsmål. Deltagerne får desuden en måneds gratis adgang til fonds- og puljeportalen Fonde.dk, hvor man også finder mange hjælpeværktøjer og inspiration.

Om oplægsholderen
Rasmus Munch er medstifter og -indehaver af Fundraiseren, som er anerkendt som en professionel virksomhed med stor fundraising kompetence på både praktisk og strategisk niveau – fra benarbejdet med vinkling af fondsansøgninger til udarbejdelse af visionære fundraising strategier og handlingsplaner. Rasmus er kandidatuddannet inden for kommunikation og økonomi og interessen for fundraising ligger helt tilbage til studietiden i slut 90’erne, hvor der første gang med succes blev ansøgt om legatmidler til merkantile udlandsophold.

Udover oplægget fra en professionelle fundraiser-virksomhed, vil Maria Væggemose dele ud af hendes egne erfaringer med at søge legater til et udvekslingsophold som arkitektstuderende, samt helt konkrete tips til, hvordan du holder styr på de mange fonde og de forskellige typer materiale, du skal bruge i ansøgningerne.