Gratis

Kunstig intelligens i praksis

Tid

25. april 2019 16:00 - 18:00
Tilføj til kalender2019-04-25 16:00:002019-04-25 18:00:00Europe/CopenhagenKunstig intelligens i praksisPeter Bangs Vej 30, 2000 FrederiksbergFAOD m.fl.

Sted

Akademikerhuset
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD m.fl.

Tilmeldingsfrist

16. april

Der er stor hype om, hvad kunstig intelligens kan gøre, og hvad det kan komme til at betyde for vores arbejdsliv og vores dagligdag. Men hvordan fungerer kunstig intelligens egentlig? Og hvilke dataetiske problemstillinger melder sig, når vi taler om kunstig intelligens?

Erik David Johnson står selv bag internationalt anerkendt forskning i rammerne for fremtidens AI-løsninger. I sit oplæg giver han en kort introduktion til sin egen forskning og gennemgår derefter forskellige aspekter af, hvad kunstig intelligens (AI) er og ikke er. Vi får præsenteret en række konkrete, praktiske eksempler på, hvordan Erik David Johnson i løbet af sin professionelle karriere har benyttet kunstig intelligens som arkitekt og projektleder for at opnå konkrete forretningsfordele for sine klienter. Vi hører også om, hvordan danske virksomheder bruger kunstig intelligens i praksis i dag, illustreret gennem teori og cases.

Til sidst live-kodes en ”kunstigt intelligent”-agent til at spille computerspil for derigennem at illustrere centrale pædagogiske pointer omkring, hvad det kræver at have succes med AI-projekter.

Oplægsholder 
Erik David Johnson, ekspert inden for kunstig intelligens og foredragsholder. Ud over sin forskning i AI, er han samtidig udpræget praktiker, som har skabt prisvindende, danske, AI-drevne løsninger. Læs mere på www.erk.dk.

Målgruppe
Alle medlemmer er velkomne. Deltagelsen er gratis.

Arrangør
Gå-hjem-mødet er arrangeret af ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Den Danske Dyrlægeforening, JA, DM, FAOD, Kommunikation og Sprog samt Bibliotekarforbundet.

Arrangementet er en del af Forskningens Døgn, en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted fra den 24. til den 30. april 2019.

Praktisk
Dørene bliver åbnet kl. 15.30, hvor der serveres kaffe/te, inden selve arrangementet starter kl. 16.00. Undervejs serverer vi også en sandwich og en vand.

Da arrangementet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter arrangementet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig arrangementet.