Medlemsrabat

Konference om fremtidens hospital

Tid

21. oktober 2020 9:00 - 15:50
Tilføj til kalender2020-10-21 9:00:002020-10-21 15:50:00Europe/CopenhagenKonference om fremtidens hospitalSydhavns Plads 15 2450 KøbenhavnNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

4.674 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Hvad er status på de store, danske hospitalsprojekter? Hvilke udfordringer står projekterne over for lige nu? Hvilke erfaringer kan vi lære af allerede nu i forhold til planlægning af byggeriets faser, projektstyring, totaløkonomi, indretning og arealudnyttelse? Få alle svarene på Nohrcons årlige konference om fremtidens hospitalsbyggeri.

 

Vi glæder os til at se dig på Nohrcons årlige konference om byggeri og indretning af fremtidens hospital og om udviklingen i sundhedsvæsenet, hvor du kan høre indlæg og erfaringer fra indland og udland – og være med til at kåre Årets sundhedsbyggeri.

 

På denne dag har du også mulighed for at møde andre engagerede i hospitalsbyggeri i hele Norden, og konferencen er derfor en oplagt mulighed for at styrke dit netværk.

 

Konferencen kan med fordel kombineres med andre konferencer og studieture om sundhedsbyggeri i samme uge.

Læs mere her

 

Pris
Kurset koster 5.499,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her