Jobsøgende

Kompetenceafklaring

Tid

23. september 2020 16:30 - 19:30
Tilføj til kalender2020-09-23 16:30:002020-09-23 19:30:00Europe/CopenhagenKompetenceafklaringse på hjemmesidenFAOD

Sted

Online via zoom

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD

KURSET ER RYKKET ONLINE!

Kompetenceafklaring til brug i CV, Ansøgning & Portfolie
Hvilke kompetencer, viden og egenskaber har du? Hvad kan du byde ind med på arbejdet? Hvordan får du det formidlet målrettet og professionelt i CV, ansøgning og portfolie.
På denne workshop arbejder vi med kompetenceafklaring, så du kan ”sælge” dig selv. Hvad er din profil? Hvad er din særlige kombination? Og hvor og hvordan formidler du dette?

Vi vil se på:
• Hvilke kompetencer kan du byde ind med?
• Hvilken type arbejdsopgaver har du varetaget?
• Hvilken viden ligger du inde med?
• Hvilke egenskaber bringer du i spil, når løfter en arbejdsopgave?
• Hvilke resultater har du indtil nu bidraget til?
• Hvor og hvordan formidler du disse kompetencer i dit ansøgningsmateriale.
• Hvordan skal sit materiale laves, for at sælge dig selv bedst muligt? Hvad er forskellen på de 3 formater? Hvordan får jeg målrettet mit materiale til stillingen?

Vi vil arbejde helt konkret på hvad et CV skal indeholde, for at gøre det let aflæseligt af modtageren. Vi vil arbejde med en model, der gør at dine ansøgninger, ikke bliver prosatekst af dit CV, men et fremadrettet og målrettet dokument. Vi vil ikke gå i dybden med Portfolie, men taler om hvordan det skal understøtte dit ansøgningsmateriale, og hvordan de tre formater tilsammen skal præsentere dig.

Karriere workshopforløb – for designere og arkitekter
Står du et sted i din karriere hvor du skal søge nyt job, og måske ændre kurs, og har brug for viden og sparring, på hvordan du kommer videre, er dette workshopforløb noget for dig.
Forløbet er delt i 4 workshop, der tilsammen giver dig et stærkt fundament til at søge job som passer til din profil og dine karriereønsker. Du kan også deltage i de enkelte workshops, hvis der er områder, du ikke har behov for.

  1. Karrierekurs – 16/9- 2020
  2. Kompetenceafklaring – 23/9 – 2020
  3. Uopfordrede ansøgninger – 30/9 – 2020
  4. Strategi for din jobsøgning – 7/10 – 2020

Hvem leder workshoppen?
Johanne Louise Rosenquist, “Rosenquist Coaching”, har eget coachingfirma, er uddannet arkitekt og har arbejdet på tegnestuer, som arkitekt og projektleder. Johanne er uddannet life og businesscoach, samt stresscoach. Johanne vil dele ud af hendes mange års erfaring med at få mennesker i arbejde, samt viden fra hendes netværk i design og arkitekt virksomheder i forhold til hvad det er, arbejdsgiver leder efter. Johanne vil dele sin viden om hvordan vi kan tilrettelægge vores dage, så vi undgår stress og samtidigt sikre fremdrift og gode resultater med det som vi invester vores tid i.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen