Jobsøgende

Jobmuligheder i Nordjylland

Tid

24. januar 2019 13:00 - 16:30
Tilføj til kalender2019-01-24 13:00:002019-01-24 16:30:00Europe/CopenhagenJobmuligheder i NordjyllandNiels Bohrs Vej 30, 9220 AalborgAkademikerne m.fl.

Sted

Regionshuset
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

Akademikerne m.fl.

Tilmeldingsfrist

22. januar

Job med mening, ansvar og indflydelse
Drømmer du om et job med mening, ansvar og indflydelse? Et job, hvor man er en del af noget større? Så brug et par eftermiddagstimer på at få mere viden om jobmuligheder for akademikere i regionerne.

Danske Regioner og Akademikerne inviterer i samarbejde med Region Nordjylland til et eftermiddagsarrangement, hvor vi sætter fokus på karrieremuligheder i Region Nordjylland.

For glem alt om støvet bureaukrati og kedelig sagsbehandling. Akademikere i regionerne fortæller, at de arbejder i spændende faglige miljøer, at de samarbejder på tværs, og at de har opgaver, der har til formål at styre, administrere og udvikle det danske sundhedsvæsen, og opgaver inden for socialområdet og regional udvikling. Se mere om akademikernes mangeartede og spændende jobs i regionerne.

Kom og hør meget mere om karrieremuligheder i regionerne og få inspiration til jobsøgning den 24. januar 2019 kl. 13 -16:30.

Du vil møde repræsentanter fra Region Nordjylland og specialkonsulent Thomas Kanstrup og økonomi- og planlægningskonsulent Morten Jensen fra Region Nordjylland.

Desuden vil der være et inspirationsoplæg om, hvordan du får bragt dig i spil til jobbet. Karrierekonsulent Frederik Iuel, Djøf, giver dig værktøjer og gode råd, som du kan bruge både når du søger job i en region og i enhver anden virksomhed.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Danske Regioner og Akademikerne