ROSENQUIST COACHING
Jobsøgende

Job BootCamp Aarhus

Tid

19. oktober 2020 10:00 - 12:00
Tilføj til kalender2020-10-19 10:00:002020-10-19 12:00:00Europe/CopenhagenJob BootCamp Aarhusse på hjemmesidenJobcenter Aarhus m.fl.

Sted

Online/Aarhus

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

Jobcenter Aarhus m.fl.

I perioden 19-23. oktober inviteret Jobcenter Aarhus/ Aarhus Kommune sammen med JOB BootCamp teamet til årets beskæftigelses-arrangement, som for første gang er et ugelangt, bydækkende initiativ med fokus på dimittend-ledigheden og overgangen fra studie til arbejdsmarked.

I løbet af de fem dage inviterer JOB BootCamp sammen med aktørerne på området til en lang række events; foredrag; workshops, webinarer; paneldebat; how-to-kaffemøde; mødet med en rekrutteringsrobot og et par virtuelle jobmatchnings-arrangementer med virksomheder med konkrete jobtilbud. Vi håber, du også kan finde et eller gerne flere events, der passer til dig som jobsøger.

Mandag den 19. oktober bidrager Forbundet Arkitekter og Designere med workshoppen:

Hvorfor skal vi ansætte dig? – Lær at præsentere dine kompetencer, så du kan fortælle virksomheden hvad du kan tilbyde dem

Vi stiller skarpt på dine kompetencer, og på hvordan du kan præsentere dem, så du kan formidle hvad du kan bidrage med. Du får en stærk salgsmodel, du kan bruge i dine ansøgninger, til jobsamtalen og i din pitch, når du er ude at netværke.
Denne workshop er for dig, der synes det kan være svært at formidle, hvilken værdi du kan give en virksomhed. Du får konkrete værktøjer, til både kompetenceafklaring og til hvordan du formidler disse kompetencer, så kompetencerne ikke fremstår som floskler, men derimod underbygger hvorfor virksomheden skal ansætte dig.

Workshoppen er på zoom, og vi veksler mellem oplæg og arbejde i mindre grupper.

Oplægsholder
Johanne deler ud af sine mange års erfaring med at coache mennesker i job. Hun lægger vægt på at skabe resultater, og underviser derfor i konkrete modeller og sikre via sin coachende tilgang, at metoder og teori er tilpasset den enkelte. Johanne Louise Rosenquist, har eget coachingfirma, “Rosenquist Coaching”. Johanne er uddannet life- og businesscoach, masterstresscoach samt arkitekt.

OBS: der er venteliste til dette arrangement, men skriv dig på og se også de mange andre arrangementer i løbet af ugen. 

Se de mange events her