Gratis

Inspirationsdag hos Microsoft

Tid

14. juni 2019 -
Tilføj til kalender2019-06-14 :002019-06-14 :00Europe/CopenhagenInspirationsdag hos Microsoftse på hjemmesidenJobcenter Aarhus

Sted

Microsoft, Lyngby
t/r Aarhus

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

Jobcenter Aarhus

Vil du gerne have foden inden for it-branchen? Så har du nu muligheden for at komme til inspirationsdag hos et af verdens største it-firmaer, Microsoft og få fingeren på pulsen i forhold til tech industrien og fremtidens arbejdsmarked samt en unik mulighed for et mentorsamarbejde med Microsoft.

I samarbejde med Microsoft giver Jobcenter Aarhus muligheden for, at du kan få viden og inspiration til, hvordan du får foden inden for i it-branchen. Der er fokus på mangfoldigheden af job og roller i it-branchen og de forskellige veje dertil. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende som din motivation for at arbejde inden for it-branchen.

Fredag d. 14. juni vil Jobcenter Aarhus stille en bus til rådighed med 50 pladser, hvor vi sammen tager turen over Storebælt til inspirationsdagen hos Microsoft i Lyngby. På inspirationsdagen vil der være oplæg fra Microsoft om fremtidens arbejdsmarked, Microsoft graduates egen vej til tech branchen, Linkedin, Learn mm. samt information om muligheden for at få en mentor fra Microsoft via Microsofts mentorordning.
Tilmelding til inspirationsdagen hos Microsoft:

Tilmelding foregår ved at sende en e-mail til vtv@aarhus.dk att. Kiran Liaqat, du skal i mailen vedhæfte dit personlige CV, som er målrettet din motivation for It-branchen.

Da der er begrænsede antal pladser til inspirationsdagen, vil du evt. efterfølgende blive kontaktet af Jobcenteret Aarhus for en screeningsamtale inden inspirationsdagen d. 14. juni hos Microsoft.