Gratis

Hvad stresser dig på studiet?

Tid

21. oktober 2019 16:30 - 18:30
Tilføj til kalender2019-10-21 16:30:002019-10-21 18:30:00Europe/CopenhagenHvad stresser dig på studiet?Åboulevarden 23, 8000 Aarhus CFAOD

Sted

Forbundet Arkitekter og Designere
Åboulevarden 23, 2.sal
8000 Aarhus C

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

FAOD

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDINGER

Hvad stresser dig?  
Det kan være svært at skelne stress fra travlhed og vide helt præcist hvad man skal gøre, hvis lysten til at fortsætte forsvinder og overskuddet daler.

Som studerende har du en travl hverdag og må konstant prioritere din tid og opmærksomhed. Find ud af, hvad symptomerne på stress er, hvad der egentlig stresser og hvordan det mærkes. Det bedste er naturligvis at kunne tage det i opløbet og hjælpe hinanden med at huske pauserne ind imellem de pressede perioder.

Kom med og hør mere om, hvad stress er for noget og hvad du kan gøre for at forebygge stress på studiet.

Oplægsholder
Stine Munch-Nielsen er karrierecoach hos Forbundet Arkitekter og Designere og rådgiver forbundets medlemmer om job og karriere. At denne branche er stressende er der ikke tvivl om, men der findes redskaber og metoder, som kan hjælpe dig til at håndtere det. Som medlem af Forbundet Arkitekter og Designere kan du gratis booke en tid hos Stine og få talt om det, der optager dig fra karrierevalg til håndtering af stress.  

Praktisk
Arrangementet er gratis og åbent for alle. Men husk at tilmelde dig! Vi giver en sandwich undervejs.