Medlemsrabat

Grafisk facilitering I

Tid

25. september 2017 - 26. september 2017
Tilføj til kalender2017-09-252017-09-26Europe/CopenhagenGrafisk facilitering ILindevangs Allé 2, 2000 FrederiksbergDM Efteruddannelse

Sted

DM Efteruddannelse
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

Kr 8.950

Arrangør

DM Efteruddannelse

God facilitering af processer, projekter og møder bliver vigtigere og vigtigere i vidensamfundet. Viden skal deles, forskellige udgangspunkter imødekommes, og et fælles billede etableres, så vi kan se, hvad hinanden mener og kan handle herefter. Med ganske få virkemidler kan visuelle teknikker og redskaber styrke din facilitering af møder og processer.

Målgruppe

Kurset er for dig, som leder møder og processer, og som gerne vil opgradere værktøjskassen af kommunikations-, præsentations- og dialogredskaber. Kurset kræver ikke forudgående tegnekundskaber.

Dit udbytte

Du får nye effektive teknikker og værktøjer, som sætter dig i stand at give fælles viden og mål en visuel form, og som kan hjælpe dig med at engagere og skabe overblik på dine møder og i dine processer og projekter. Du får enkle teknikker, som du kan bruge til at fastholde fremdriften og kreativiteten i møder og forandringsprocesser i din organisation. Du får din egen toolbox med hjem med tuscher og ikonbibliotek på 150 ikoner og 5 enkle skabeloner.

Underviser

Ida Maj Emborg, grafisk facilitator, cand.soc. i Virksomhedsstudier og Performance Design fra RUC. Ida arbejder til dagligt i konsulentvirksomheden Bigger Picture, der siden 2003 har været med til at udbrede Grafisk Facilitering i Danmark og skabe forandring i offentlige og private virksomheder.

Tid og sted

Mandag den 25. september – tirsdag den 26. september 2017. Begge dage kl. 9.00-16.00

Akademiker Tårnet, DM Efteruddannelse
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg

Tilmelding og pris 

Medlemmer af DM og FAOD: 8.950 kr ex. moms 
Andre: 10.550 kr ex. moms

Prisen er inklusive toolbox.

Tilmeld dig