Medlemsrabat

Konference om fremtidens plejebolig og seniorbolig

Tid

10. september 2020 9:00 - 16:45
Tilføj til kalender2020-09-10 9:00:002020-09-10 16:45:00Europe/CopenhagenKonference om fremtidens plejebolig og seniorboligSydhavns Plads 15 2450 KøbenhavnNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

4.674 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Hør eksperter inden for byggeri og ældrepleje fortælle om ældres fremtidige behov, og hvordan vi skaber fysiske rammer, der også er attraktive i fremtiden. På denne konference bliver du klogere på, hvordan fremtidens plejebolig ser ud, og hvordan vi skal bygge boliger til fremtidens seniorer.

 

Vi glæder os til at se dig på årets plejeboligkonference til oplæg og debat, hvor blikket er rettet mod udfordringer og løsninger i fremtidens plejebolig og boliger til fremtidens ældre – og hvor vi også kårer Årets sundhedsbyggeri.

 

Hjemlighed, velfærdsteknologi, demensvenlig indretning, seniorkollektiv og bofællesskaber er blot nogle af de ting, du kommer til at høre om, når vi sætter fokus på senior- og plejeboligbyggeri, og hvordan vi skaber de bedste rammer for fremtidens ældre.

 

Konferencer om sundhedsbyggeri: Konferencen kan med fordel kombineres med andre konferencer og studieture om fremtidens sundhedsbyggeri i samme uge.

 

Kåring af Årets Sundhedsbyggeri 2020

 

Vær med til at kåre Årets Sundhedsbyggeri 2020! Vi vil gerne sætte fokus på dem, som har gjort det ekstra godt. Derfor kårer vi Årets Sundhedsbyggeri på vores konference om fremtidens plejebolig og vores konference om fremtidens hospital,.Læs mere her

 

Pris
Kurset koster 5.499,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her