Gratis

Efter stress – AFLYST

Tid

20. november 2017 16:30 - 19:30
Tilføj til kalender2017-11-20 16:30:002017-11-20 19:30:00Europe/CopenhagenEfter stress – AFLYSTPeter Bangs Vej 30FAOD

Sted

Akademikernes Hus
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Medlemspris

Gratis

Arrangør

FAOD

OBS: Arrangementet er aflyst

Som udgangspunkt tager en genoptagelse af arbejdet minimum 3 måneder, og alt afhængig af din unikke situation kan det tage længere eller kortere tid. Vidste du det?

Det er efterhånden blevet helt acceptabelt – og desværre almindeligt – at modtage en sygemelding fra en medarbejder med stress. Virksomheden har måske allerede en her-og-nu plan med tilbud om psykologhjælp og øjeblikkelig pause fra arbejdet – men hvad så, når medarbejderen skal starte op igen – hvilke planer ligger så klar? Og hvor lang tid tager det egentligt at komme ’på niveau’ igen?

Kom med til foredrag med stresscoach Stine Lundgaard og få gode og helt konkrete råd til, hvordan du får lagt en god plan for start og optrapning af arbejdet, når førstehjælpskassen er pakket væk igen og forventningerne til dig stiger.

stine lundgaard
Om Stine Lundgaard

Stine har siden 2009 haft egen praksis som stresscoach, stressrådgiver og coach og rådgiver gennem individuelle stresscoaching samtaler. Virksomheden samarbejder desuden med flere jobcentre som ekstern leverandør, hvor den tilbyder stresscoaching til borgere, der er sygemeldt med stress.
I øjeblikket skriver og publicerer Stine løbende artikler på eget website med råd og viden om hvordan man kan blive (endnu) bedre til at reducere og tackle stress.
 

Tilmelding og pris

Kurset er gratis for medlemmer af FAOD
Andre 750 kr

Max 25 deltagere

Tilmeld dig