OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tillidsvalgt

Debat for TR om bureaukrati

Tid

16. januar 2019 15:00 - 17:00
Tilføj til kalender2019-01-16 15:00:002019-01-16 17:00:00Europe/CopenhagenDebat for TR om bureaukratise på hjemmesidenDM

Sted

Akademikerhuset
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

DM

Tilmeldingsfrist

12. januar

Det gode bureaukrati og afbureaukratiseringsbølgen
Kom og deltag i debatten om bureaukrati og afbureaukratisering! Hvad gør det ved velfærdsstaten, og vores arbejdspladser, når politikerne konstant skærer ned og vil forandre og reformere? Hvad er det egentlig, vi risikerer, der bliver sat over styr – og kan vi gøre noget ved det?

Dansk Magisterforening inviterer tillidsrepræsentanter til debat. De har inviteret to skarpe debattører til at sætte diskussionen i gang, ved dette års sidste møde i DM’s TR forum. Du kan møde:

Jørgen Grønnegaård Christensen er professor emeritus ved Aarhus Universitets Institut for Statskundskab. Han har en lang forskerkarriere bag sig, og en dyb viden om ledelse og styring af den offentlige sektor. Han har senest bl.a. udgivet: Overmod og afmagt: Historien om Det nye SKAT, DJØF’S forlag 2018, Mandariner og ministre (Politica, Tidsskrift for politisk videnskab, nr. 4 2018), Ledelse med politisk omtanke, ekspertbidrag til Ledelseskommissionen 2018.

Lars Andersen er direktør i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Han er cheføkonom og forfatter til en række analyser og debatindlæg om besparelser og forringelser i velfærdsstaten, ulighed, uddannelse og beskæftigelse samt politiske reformer og konsekvenserne af dem.

Medlemmer af FAOD har gratis adgang, dog begrænset antal pladser!  

Vel mødt!

Arkivfoto