Medlemsrabat

Certificering i projekteringsledelse

Tid

24. november 2020 - 25. november 2020
Tilføj til kalender2020-11-242020-11-25Europe/CopenhagenCertificering i projekteringsledelseCopenhagen Marriott Hotel Kalvebod Brygge 5, 1560 København VNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

Medlemsrabat 15%

Arrangør

Nohrcon

I de nye aftalevilkår ABR18 og AB18 er der lagt stor vægt på projekteringslederens rolle og på god projekteringsledelse. På Nohrcons certificering i projekteringsledelse kommer du på to kursusdage igennem projekteringslederens vigtigste værktøjer og får certifikat på din viden efter den afsluttende certificeringstest.

 

I det nye AB18 og ABR18 indgår skærpede krav til projekteringslederens rolle. På Nohrcons Certificering i projekteringsledelse får du på kun to kursusdage overblik over de udfordringer, du kan komme til at stå over for som projekteringsleder, og hvordan du løser dem.

 

Hvem bør deltage?
Denne todages uddannelse i projekteringsledelse er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

 

2 eller 3 dage?
Hvis du er ny projekteringsleder, anbefaler vi dig at tage kurset Projekteringsledelse i praksis før du går i gang med dette certificeringskursus. Hvis du i forvejen har erfaring, som projekteringsleder, men gerne vil have genopfrisket din viden og få indblik i de nye ABR18 og AB18 samt få papir på din viden, så kan du nøjes med at tage dette 2 dages-certificeringskursus, hvor du får yderligere dokumentation for dine kompetencer.

Læs mere her

 

Pris
Kurset koster 9.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her