Medlemsrabat

Byggeriets projektlederuddannelse

Tid

9. september 2020 - 12. november 2020
Tilføj til kalender2020-09-092020-11-12Europe/CopenhagenByggeriets projektlederuddannelseCopenhagen Marriott Hotel Kalvebod Brygge 5, 1560 København VNohrcon

Sted

København

Pris for medlemmer

25.499 kr. ekskl. moms

Arrangør

Nohrcon

Byggeriets projektlederuddannelse klæder dig på til at udfylde projektlederrollen i bygge- eller anlægsprojektet bedst muligt. Du får indblik i de redskaber, du har brug for som projektleder på et bygge- eller anlægsprojekt.

Gennem uddannelsen bliver du både introduceret til projektstyring, økonomistyring, og juridiske og kontraktmæssige forhold. Men vi tager også fat på emner, som projektlederens personlige udvikling og det at træde ind i projektlederrollen.

Byggeriets projektlederuddannelse dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®.

Du kan læse mere om IPMA®Certificeringen her

 

Opbygning og moduler
Du skal gennemføre 3 moduler, der hver består af et todages kursus, for at opnå Nohrcon Diplom i projektledelse. Efter første kursus skal du tage en quiz som et tjek af, at du har forstået kursets indhold. Quizzen kan tages online derhjemme, når det passer dig (senest en måned efter første kursus).

Efter du har gennemført uddannelsen, kan du bygge videre på din viden med en IPMA®Certificering, hvis du ønsker det.

 

Læs mere her

 

Pris
Kurset koster 29.999,00 ekskl. moms
Medlemmer af FAOD får 15% på alle arrangementer fra Nohrcon. Oplys medlemsnummer og anvend rabatkoden ”faod-medlem” ved tilmelding.

Find flere kurser, konferencer og studieture fra Nohrcon i oversigten her