Gratis

Byerne og det stigende havvand

Tid

26. august 2020 16:45 - 21:00
Tilføj til kalender2020-08-26 16:45:002020-08-26 21:00:00Europe/CopenhagenByerne og det stigende havvandse på hjemmesidenIDA Byg Sj.

Sted

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Pris for medlemmer

Gratis

Arrangør

IDA Byg Sj.

Byerne og det stigende havvand – forskning, data og erfaringsudveksling
Kystnære byer over hele landet skal ruste sig til en fremtid med havvandsstigning og stormflod. Ny guide samler syv gode eksempler på klimatilpasning i kystnære byer og kommer med anbefalinger til helhedsorienteret klimatilpasning.

Beskrivelse
Havvandet stiger, og vi vil fremover opleve flere storme og stormfloder. Denne udfordring skal byerne langs den 7.300 km lange danske kystlinje finde løsninger på. Otte kommuner får nu en økonomisk håndsrækning på i alt 6,75 mio. kroner. Pengene skal gå til at videreudvikle syv pilotprojekter, der hver med sin tilgang forener behovet for at skabe tryghed ved at beskytte mod oversvømmelse, med en lyst til at engagere borgerne, udvikle nye rekreative byrum samt ikke mindst understøtte bæredygtig byudvikling. Ud over den økonomiske støtte fra partnerskabet får de udvalgte projekter også mulighed for at få vejledning fra Kystdirektoratet.

Find program for dagen samt tilmeldingslink hos IDA her

Praktisk info

Det er gratis at deltage

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto he Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA’s online tjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.